5 motive pentru care trebuie să ai cel puțin un prieten Săgetător

Săgetătorul caută să se dezvolte permanent atât pe plan profesional, cât și personal. Este loial și știe să atragă lângă el oameni de încredere.

5 motive pentru care trebuie să ai cel puțin un prieten Săgetător

Este optimist și îi place să privească întotdeauna partea bună a lucrurilor. Iată de ce este Săgetătorul cel mai generos nativ și ar trebui să îl ai ca prieten:

Sunt persoane pozitive

Uneori este dificil să depășești o situație grea. Persoanele născute în zodia Săgetător sunt însă capabili să treacă peste orice obstacol, păstrându-și seninătatea. Împărtășesc și celorlalți optimismul lor, fiind iubiți și apreciați de toți cei din jurul lor.

Ar face orice pentru prietenii lor

Sunt întotdeauna acolo pentru prietenii lor, care știu se pot baza pe ei la orice oră din zi și din noapte. Un Săgetător este un prieten de o viață, care te va ajuta oricând ai nevoie, fără a cere nimic în schimb. Cel mai important este însă să nu le trădezi încrederea pentru că nu te vor ierta niciodată.

Îi protejează pe cei dragi

Pentru ei, momentele petrecute în familie, alături de cei dragi, sunt foarte importante. Nu vor rata nicio aniversare și nicio sărbătoare pe care o pot petrece în mijlocul familiei. Sunt persoane calde, care îi răsfață pe cei pe care îi iubesc, atât cu gesturi pline de semnificație, cât și cu cadouri speciale.

Le place opulența, dar sunt generoși

Generozitatea îi împinge către lucruri și cadouri scumpe, pe care le fac prietenilor și familiei. Consideră că cei apropiați lor merită să primească ce este mai bun. Nu uită nici de propria persoană și se răsfață cu tot ceea ce este mai bun și mai frumos.

Sunt sinceri

Apreciază foarte mult sinceritatea și nu se înțeleg bine cu persoanele prefăcute. Renunță în totalitate la cei care i-au dezamăgit și le-au înșelat încrederea. Sunt generoși cu timpul pe care îl oferă, dar nu trebuie să profiți de bunătatea lor, pentru că își vor da repede seama.

Citește și:
5 lucruri pe care trebuie să le știi despre femeia născută în zodia Leu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie