Femeile născute în aceste zodii nu rezistă să nu trimită un mesaj fostului iubit

În cazul unor persoane, tentația de a trimite un mesaj fostului iubit este foarte puternică, chiar dacă știu și ele că vor regreta că au făcut asta.

Femeile născute în aceste zodii nu rezistă să nu trimită un mesaj fostului iubit

Dacă ai trecut printr-o despărțire care te-a lăsat pe gânduri, șansele să reiei legătura cu fostul partener sunt destul de mari.

Ar trebui să iei în considerare toate consecințele, inclusiv faptul că acest gest poate scoate la iveală anumite răni emoționale pe care le credeai vindecate și uitate. Dacă nu primești răspunsul la care te așteptai, nu trebuie să te simți vinovată, ci să consideri că este cazul să mergi mai departe și să te gândești că meriți să fii într-o relație în care să te simți respectată și iubită. Citește în continuare și descoperă care sunt cele 3 semne zodiacale care au cele mai mari șanse să trimită un mesaj fostului iubit.

Berbec

După o despărțire, femeia Berbec are tendința de a fi posesivă și de a încerca să controleze viața fostului partener. Simte că de fapt acea relația nu s-a sfârșit și că încă mai are multe de spus și de arătat, motiv pentru care încearcă să reia legătura cu acea persoană. Nu petrece foarte mult timp pentru a analiza avantajele și dezavantajele acțiunilor ei, ci mai degrabă preferă să se bazeze pe ceea ce îi dictează inima. Deși la început spune că vrea să păstreze o relație de prietenie cu cineva alături de care a format un cuplu, știm prea bine că în realitate visează la o împăcare.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Gemeni

Nu ar trebui să ne surprindă că femeia Gemeni se regăsește în această listă. Nu este de părere că ar trebui să aștepte momentul ideal în care să trimită mesaj unui fost iubit. Își comunică ușor problemele și indiferent de cum se simte, nu îi este teamă să își exprime vulnerabilitățile. Dacă primești un mesaj de la ea după despărțire, ar trebui să te aștepți la o conversație sinceră în care fiecare dintre voi să își recunoască greșelile și, de ce nu, cu această ocazie să vă dați seama că mai puteți acorda o șansă poveștii voastre de iubire.

Rac

Femeia Rac obișnuiește să își pună foarte multă întrebări după o separare, mai ales dacă aceasta a fost una care a afectat-o și a dezamăgit-o foarte mult. În cazul ei, este bine de știut că dacă va da mesaj unui fost partener înseamnă că a ajuns în punctul în care își dorește să rezolve anumite lucruri și să se simtă împăcată, astfel încât să își refacă viață alături de altcineva. Îi este greu să renunțe la trecut și suferă foarte mult după o despărțire.

Citește și:
Care este plăcerea ta vinovată, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video