Cele 3 zodii care suferă enorm după o despărțire

Modul în care te raportezi la o despărțire are legătură cu semnul tău zodiacal. Iată care sunt zodiile care suferă cel mai mult după ce se sfârșește o relație.

Cele 3 zodii care suferă enorm după o despărțire

Foarte mulți oameni consideră că despărțirea este o etapă firească din viața lor și o oportunitate de a nu repeta greșelile dintr-o fostă relație. În schimb, mai sunt și acei oameni care nu sunt la fel de optimiști când vine vorba de o separare.

Astrologia are o legătură destul de mare cu felul în care fiecare privește despărțirea. Există câteva zodii care nu au capacitatea de a se detașa atât de repede de persoana pe care au iubit-o și de sentimentele puternice pe care le-au avut, drept urmare au dificultăți în a procesa faptul că acea relație s-a sfârșit și a-și vedea mai departe de viață. Au tendința de a se gândi în permanență la fosta relație și la ceea ce nu a funcționat. Astfel că, iată care sunt cele trei zodii care nu trec foarte ușor peste o despărțire.

Rac

Racii renunță foarte greu la trecut. După ce trec printr-o despărțire, consideră că viața lor se va schimba radical și că niciodată nu vor mai fi la fel. În timp ce unele zile vor fi mai bune pentru ei, în altele se vor gândi în mod constant la ceea ce au trăit în relația respectivă și chiar se vor întreba dacă mai există o cale de împăcare. Încearcă prin toate mijloacele să își arate în continuare afecțiunea față de un fost partener.

Dacă nu au pe cineva alături, se simt singuri și trebuie să își acopere acel gol emoțional pe care îl resimt. Au nevoie de sprijin pentru a se vindeca după acea relație, iar dacă simt nevoia să apeleze la ajutor de specialitate, ar trebui să o facă fără să stea pe gânduri.

Scorpion

Scorpionii iubesc cu foarte mare intensitate și privesc o despărțire ca pe o decepție peste care nu pot trece atât de simplu. Au probleme atunci când trec printr-o separare ca urmare a implicării lor profunde într-o relație de cuplu. Odată cu o despărțire, pentru ei dispare și acel sentiment de siguranță pe care îl aveau în compania persoanei iubite.

Vor avea resentimente față de foștii parteneri, mai ales dacă se simt nedreptățiți. Pentru a trece într-un mod sănătos peste o despărțire, trebuie să vorbească într-un mod onest despre suferința lor și să aibă alături pe cineva care să îi asculte.

Pești

Peștii suferă enorm după o despărțire. Se dedică foarte mult unei relații și consideră că merită să fie tratați așa cum trebuie într-un cuplu. Tânjesc după afecțiune, iar dacă relația lor a ajuns la final, se vor simți extrem de vinovați și își pun o mulțime de întrebări cu privire la greșelile pe care le-au făcut.

Trebuie să fie conștienți că au nevoie de timp și răbdare pentru a trece peste o despărțire. La început, vor prefera să stea singuri și să își pună ordine în gânduri. Vor găsi metode de a-și canaliza energia în alte direcții, cum ar fi în muncă.

Citește și:
Cele 4 zodii care au o minte deschisă și sunt interesate de experiențe noi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie