5 lucruri pe care trebuie să le știi despre femeia născută în zodia Leu

Femeia Leu este o persoană foarte puternică și sensibilă în același timp. Poate părea un prădător fioros din exterior, dar micul pui de leu se ascunde cu grijă undeva cu siguranță.

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre femeia născută în zodia Leu

Iată câteva lucruri de reținut despre femeia Leu:

Este conducătoarea zodiacului

E neînfricată și mereu optimistă. Se descurcă bine în orice situație și este pregătită pentru a înfrunta toate obstacolele. Dacă se află în grupuri de persoane indecise, preia repede controlul. Se pricepe de minune să facă planuri, fie că este vorba despre o ieșire în oraș sau un proiect complicat. Știe cum să îi convingă pe ceilalți să îi împărtășească ideile.

Femeia Leu este mereu în centrul atenției

Ea este cea care ia deciziile, căutând aprobarea celorlalți pentru a o susține. Îi place să fie lăudată și are multă încredere în forțele proprii. Totodată este foarte perspicace în a înțelege modul în care o percep ceilalți. Deși îi place să fie înconjurată de oameni, uneori preferă să meargă pe drumul ei fără a ține cont de nimic. Investește timp și bani în felul în care arată și se remarcă în mulțime.

Este sensibilă

Deși poate fi criticată pentru duritatea pe care o afișează, de multe ori sub această mască se ascunde o persoană vulnerabilă. Este important pentru nativele din Leu să învețe să își exprime sensibilitatea în fața celorlalți. Trebuie să învețe să echilibreze relația dintre prădătorul feroce și micul pui de leu, deși poate fi un proces destul de dificil.

Este o persoană directă

Are opinii și știe să se facă auzită. Timiditatea nu o caracterizează. Deși încăpățânată uneori, trece ușor peste obstacole atunci când acestea i se ivesc în cale. Știe foarte bine ce își dorește în viață și este pregătită să obțină ce vrea. Nimeni nu poate sta în calea ambițiilor ei.

Femeia Leu este romantică

Îi place să experimenteze, dar la un moment dat își va dori o relație serioasă, chiar o căsnicie. Se bucură de momentele în care este singură și știe să se distreze, dar nu refuză să se implice într-o relație dacă simte că este lângă persoana potrivită. Îndrăzneață, în intimitate este gata să experimenteze orice. Nu le ascunde prietenilor escapadele ei amoroase, dar unele secrete preferă să le păstreze doar pentru ea. Relațiile ei sunt pasionale și pline de suișuri și coborâșuri.

Citește și:
Care este plăcerea ta vinovată, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie