Zodiile care nu se văd căsătorite niciodată

Cu toții am fost puși, la un moment dat, în situația de a respecta un angajament. Dificultatea intervine, pentru unele persoane, atunci când angajamentul este făcut față de o altă persoană.

Zodiile care nu se văd căsătorite niciodată

Mai concret, ideea de căsătorie și angajament pare să sperie un număr considerabil de femei ale căror semne zodiacale sunt Berbec, Gemeni, Săgetător și Vărsător.

Se pare că cele 4 zodii tind să aibă cea mai mare frică de acest angajament. Deși majoritatea sunt implicate în relații de lungă durată, viziunea lor asupra căsătoriei este foarte îndepărtată de planul real. Pe lângă acest fapt, teama de angajament le creează probleme și în relațiile de cuplu.

Citește mai jos despre fiecare și vezi dacă te regăsești printre ele.

BERBEC

Femeia Berbec tinde să-și stabilească propriile reguli pe care să le urmeze, așa că, dacă nu sunteți deschiși unul față de celălalt de la începutul relației, s-ar putea ca, mai târziu, să vă confruntați cu niște probleme majore.

Ea se teme mai mult de faptul că nu va fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul ei, decât de pierderea libertății după căsătorie.

GEMENI

Una dintre calitățile Gemenilor este abilitatea de a comunica; astfel, ea poate rezolva problemele într-o manieră mai ușoară decât ceilalți. Deși, în cadrul relațiilor, indecisivitatea va pune în umbră comunicarea.

Relațiile de lungă durată nu sunt punctul lor forte, fiind adepți ai întâlnirilor fără angajament, în cadrul cărora nu trebuie să ia decizii importante.

SĂGETĂTOR

Pentru un Săgetător, fericirea este despre timp petrecut singur sau cu prietenii. Când vine vorba de relații, preferă ca lucrurile să nu fie complicate. Dacă simte că se implică în ceva serios, va da un pas înapoi. De aceea, trebuie să nu se simtă obligată în a da explicații despre relație, altfel, se va retrage complet.

Săgetătorul se va simți bine în compania partenerului, însă, atunci când simte că lucrurile devin serioase, va dori să păstreze o distanță și să profite de libertate.

VĂRSĂTOR

Femeia Vărsător își va dezvălui cea mai bună parte a ei în relațiile bazate pe prietenii foarte apropiate. Este greu să-ți dai seama ce gândește, așa că, dacă vrei să duci relația la un alt nivel, va trebui să o faci pe propriul risc.

Având în vedere faptul că este o zodie schimbătoare, starea ei în relație se poate modifica dintr-o dată. Este speriată de angajament, așa că va abandona discuțiile despre căsătorie.

Citește și:
Ce fel de flirt îi place unui bărbat, potrivit zodiei lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie