Vă prezentăm conceptul de living cu șemineu decorativ la prețuri accesibile și design fermecător

În funcție de gusturile noastre de amenajare, preferințe sau bugetul disponibil, fiecare dintre noi își dorește să ofere spațiului în care locuiește alături de cei dragi.

Vă prezentăm conceptul de living cu șemineu decorativ la prețuri accesibile și design fermecător

În funcție de gusturile noastre de amenajare, preferințe sau bugetul disponibil, fiecare dintre noi își dorește să ofere spațiului în care locuiește alături de cei dragi, o notă personală de eleganță, stil și unicitate. PEFOC – companie 100% românească cu peste două decenii de experiență în vânzarea și montajul de șeminee premium – oferă prin intermediul unei echipe de profesioniști, idei și soluții care să reușească să inspire pe toți cei interesați de estetica interioară a spațiului în care ne petrecem cea mai mare parte din viețile noastre. 

Așadar, vă prezentăm conceptul de livinguri cu șemineu decorativ la prețuri accesibile și design fermecător. Indiferent dacă vorbim despre seminee electrice sau șeminee cu bioetanol, aceste modele reușesc să acel plus de căldură necesar oricărui cămin, într-o formă extrem de elegantă. Potrivite pentru case cu dimensiuni impunătoare sau apartamente la bloc deopotrivă, șemineele electrice și bioșemineele sunt obiecte care pot întregi decorul unei locuințe, reușind să însuflețească orice încăpere chiar dacă nu sunt concepute să devină sursa principală de încălzire.

Modele Bio sunt șeminee care funcționează pe bază de bioetanol, nu necesită coș de evacuare pentru că nu emană nici fum și nici miros. Acestea se prezintă într-o varietate largă de forme, stiluri sau dimensiuni, putând fi încastrate sau atașate pe perete. 

Bioșemineele pot fi fixe sau mobile: cele fixe pot fi montate în orice încăpere a casei, pornind de la living până la birou și bibliotecă iar șemineele bio mobile, pot fi așezate în orice colț al locuinței, în funcție de dimensiunea lui și spațiul disponibil, pornind de la birou și până la terasa din grădină. Șemineele bio nu ard cu flacără puternică și astfel, nu au nevoie de sticlă termorezistentă, mai ales că aceasta împiedică procesul arderii dacă este închisă complet.

În cazul unui șemineu electric, vorbim deja despre adevărate piese de mobilier din lemn masiv cu rol decorativ, menite să reproducă atmosfera idilică generată de un șemineu tradițional. Tehnologiile de ultimă generație cu care sunt prevăzute aceste modele de tip 3D LED controlate prin telecomandă, permit senzații veritabile ale unui joc relaxant al flăcărilor care par că ard natural, oferindu-ți experiența inedită asemenea unui semineu pe lemne clasic, dar la costuri semnificativ mai mici. 

Deși, la fel ca și în cazul modelelor bio, șemineele electrice nu dețin capacitatea de a încălzi complet o locuință, există totuși varianta de a încălzi un spațiu de până la 37 mp, grație aerotermelor cu care pot fi dotate. La cerere, acestea pot fi îmbunătățite cu o serie întreagă de accesorii hi-tech și funcții suplimentare, în conformitate cu gusturile și preferințele fiecăruia dintre noi. 

Dacă îți dorești calitate garantată și produse premium, noi îți propunem să arunci o privire în oferta magazinului online www.pefoc.ro! Cu un stoc de peste 9000 de produse, accesorii și materiale de construcție specifice domeniului termic, pe lângă oferta de șeminee decorative, meșterii sibieni comercializează și montează la cerere, un întreg univers de soluții de încălzire alternativă, precum: șeminee clasice pe lemne, șeminee pe gaz, termofocare pe peleți, sobe pe lemne și termoșeminee pentru randament superior, sisteme profesionale de evacuare a fumului, grătare premium, alături de toate accesorile dedicate întreținerii corespunzătoare a coșurilor de fum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial