TOP 3 Activități pe care le poți face în București pe timpul iernii

Fie că ești în trecere prin București, te-ai mutat aici recent sau ești aparținător al locului, să știi că ai la dispoziție o multitudine de variante privind activitățile pe care le poți face pe timpul iernii.

TOP 3 Activități pe care le poți face în București pe timpul iernii

Fie că ești în trecere prin București, te-ai mutat aici recent sau ești aparținător al locului, să știi că ai la dispoziție o multitudine de variante privind activitățile pe care le poți face pe timpul iernii. Astfel că frigul și zilele mohorâte nu ar trebui să te împiedice din a te distra și  descoperi sau redescoperi orașul, dimpotrivă odată ce alegi locurile potrivite poți trăi experiențe cu adevărat memorabile. 

Iată așadar top 3 activități pe care le poți face în București în timpul iernii, pentru a elimina complet plictiseala și monotonia cu care există riscul să te confrunți 

  1. Vizitează Parcul Cișmigiu

Anumite locuri din București devin cu mult mai spectaculoase pe timpul iernii, acesta fiind și cazul parcului Cișmigiu. Astfel că frumusețea lui este pusă în valoare de cadrul natural, feeric care se creează și tu poți să admiri un peisaj fără cusur.

Această grădină imensă în stil englezesc din centrul orașului este cel mai vechi dar și cel mai mare parc public. De aici fac parte rotonde, foișoare, poduri frumoase, poteci pentru plimbări relaxante și un lac uimitor, care se transformă într-un imens patinoar artificial pe timpul iernii. 

Ce poate fi mai plăcut decât să te plimbi pe un drum acoperit de zăpadă și să te lași ghidat de lămpile care se zăresc din frunzișul devenit cristalin?

  1. Vizitează târgul de Crăciun

Târgurile de Crăciun din București  merită cu siguranță a fi vizitate. Cu aproximativ o lună înainte de Crăciun oamenii se mobilizează și reușesc să pună în scenă adevărate spectacole de lumini, și nu numai. Pe lângă bradul împodobit, vei regăsi mini căsuțe cu mâncare tradițională sau de tip fast food, vin fiert, articole meșteșugărești, suveniruri și multe altele. Târgul oficial de Crăciun din Piața Universității este cel mai mare dintre târgurile din oraș. Totodată, pe lângă târgul de Crăciun poți să admiri impresionanta expoziție de lumini de Crăciun de pe Bulevardul Magheru.

  1. Participă la evenimentele organizate de restaurantele orașului

Pe timpul iernii poți avea parte de aceeași distracție de care te bucuri în timpul verii. Concerte & evenimente au loc la diverse restaurante din oraș și sunt menite să-ți ofere clipe memorabile, care să te detașeze de grijile și monotonia programului zilnic, obișnuit. Cu atât mai mult, în apropierea Crăciunului, poți lua parte la evenimente inedite care te vor introduce în această atmosferă a sărbătorilor. De exemplu, BerariaH.ro este un restaurant de evenimente în București, iar acesta te așteaptă pe tine și pe gașca ta într-un cadru vesel, care te asigură de distracție și bună dispoziție. 

În concluzie, dacă ești în căutarea unor activități pe care le poți face în timpul iernii în București să știi că ai la dispoziție câteva cu adevărat interesante, din care poți alege. Mergi într-o plimbare prin parcul Cișmigiu și descoperă un peisaj mirific. Ieși în localuri care organizează evenimente pe placul tău & în care predomină voia bună și nu în ultimul rând, dacă te afli în București înaintea sărbătorilor nu uita să faci o vizită târgului de Crăciun. 

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial