Strălucește de sărbători cu noul OPPO Reno6!

Un smartphone care arată mai bine chiar decât cele mai glam ținute de sărbători? A fost creat! Și se va asorta perfect cu orice stil ai decide să abordezi, iar tu vei străluci, la propriu!

Strălucește de sărbători cu noul OPPO Reno6!

Fă cunoștință cu noul OPPO Reno6 5G, care se remarcă printr-un design elegant și care integrează finisajul OPPO Glow pentru un efect subtil de strălucire, fără amprente și cu rezistență la pete.

Cu o grosime de 7,59 mm și cântărind doar 182 g, noul OPPO Reno6 este disponibil în două culori spectaculoase – Arctic Blue și Stellar Black, iar ambele sunt la fel de speciale, fiind rezultate în urma unui proces elaborat de realizare care oferă efectul OPPO Glow. 

Inspirați de fenomenul natural al cristalizării zăpezii înghețate, designerii și inginerii OPPO au perfecționat acest proces anevoios de fabricație, de aproape 50 de etape complexe, în urma a sute de încercări și mai bine de un an de optimizare. Astfel, noul finisaj oferă acum un efect vizual complet nou, care creează milioane de mici „fulgi de zăpadă' pe spatele de sticlă al telefonului. Datorită acestuia, carcasa telefonului emite o strălucire subtilă, similară cu a zăpezii în lumina soarelui și scânteiază ușor în funcție de lumină. 

Iar designul nu este singurul aspect care te va cuceri la noul model OPPO! Tehnologiile de filmare video te vor atrage datorită ușurinței cu care vei crea clipuri memorabile pentru social media!

Astfel, OPPO Reno6  integrează Bokeh Flare Portrait Video, care asigură un efect bokeh pentru fundal, ca tu să ieși în evidentă atunci când filmezi un story sau trimiți un mesaj special cuiva drag.

Cât despre funcția de optimizare video AI Highlight Video, aceasta îmbunătățește semnificativ calitatea clipurilor surprinse în condiții de iluminare problematice, permițându-ți să filmezi video-uri portret mai clare, mai luminoase, mai expresive și în culori mai vii, fără a fi nevoie de iluminare suplimentară, indiferent că înregistrezi clipurile noaptea sau în timpul zilei, cu lumină de fundal puternică.Mai mult, OPPO Reno6 vine cu o garanție standard de 3 ani, fiind primul produs din portofoliul OPPO care vine cu acest beneficiu fără vreun efort suplimentar din partea cumpărătorilor.
OPPO este prezent pe piața din România de la începutul anului 2020, iar produsele companiei sunt alese de din ce în ce mai mulți utilizatori locali datorită tehnologiilor inovatoare, precum și a raportului calitate-preț extrem de competitiv.

Smartphone-urile și accesoriile OPPO sunt disponibile la partenerii oficiali ai companiei, printre care se numără: Altex, Digi, eMAG, EuroGSM, Flanco, MediaGalaxy, Orange, Telekom și Vodafone.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial