Povești pe două roți la Promenada Mall: o expoziție inedită dedicată istoriei motociclismului

Toți cei pasionați de cai putere au ocazia de a vizita o expoziție inedită la Promenada Mall, o adevărată călătorie în timp și în istoria motociclismului.

Povești pe două roți la Promenada Mall: o expoziție inedită dedicată istoriei motociclismului

Tururi ghidate în weekend pentru toți cei interesați

Evenimentul „Istorie pe două roți – de la benzină la electric' își deschide porțile pasionaților cu 17 motociclete iconice de colecție, ce pot fi admirate până pe 4 aprilie în centrul comercial. 

Istoria pe 2 roți: din 1920 până în zilele noastre

Exponatele cuprind motociclete din perioada 1920 – 2010, câte una pentru fiecare deceniu, 11 dintre acestea fiind internaționale, iar două românești. Pe lângă motocicletele retro, expoziția cuprinde și patru motociclete noi, de la brandurile BMW, respectiv Honda, precum și o motocicletă 100% electrică, Energica EVA Ribelle Tricolore, produsă de Energica Motor Company în Modena, Italia. 

Printre modelele clasice expuse se numără: veterana „Ultima' Lyon Type B, una dintre cele mai vechi motociclete din România, impresionantele Zündapp K500 și IFA 350 BK, motociclete cu ataș germane propulsate de puternice motoare boxer, scuterul preferat al est-europenilor – Čezeta 501, dar și revoluționarele motociclete japoneze Honda CX500 și Kawasaki GPZ 500 S.

Tururi ghidate la fiecare final de săptămână

Expoziția este curatoriată de Alin Ionescu (Mașinistul), jurnalist și creator digital de povești din industria mobilității. Cei ce își doresc să imortalizeze vizita la expoziție, o pot face în spațiul expozițional unde este amenajat și un photo corner, fotografiile fiind permise și chiar încurajate.

În fiecare sâmbătă și duminică, între 15:00 și 20:00, cei interesați pot participa la tururi ghidate gratuite, pentru a afla mai multe despre exponate și istoria motociclismului. Participarea la tururile ghidate se face pe bază de înscriere printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook și Instagram Mașinistul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial