(P) Slăbește cu ceai verde

Ceaiul verde este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sănătății, datorită conținutului de antioxidanți și altor substanțe care ajută la funcționarea normală a organismului.

(P) Slăbește cu ceai verde

Din acest articol vei afla cum poți slăbi cu ajutorul ceaiului verde:

  • Cura de slăbire cu ceai verde – de ce este eficientă?
  • Pastile de slăbit cu extract de ceai verde – ce beneficii aduc?
  • Naturalis ApetitSlim – capsule de slăbit cu extract de ceai verde.


Cura de slăbire cu ceai verde – de ce este eficientă?

Cura pe bază de ceai verde este una dintre cele mai eficiente diete, pentru că poate duce la pierderea în greutate într-un timp scurt, fiind recomandată dacă ai o stare de sănătate bună și în lipsa altor contraindicații medicale.

Iată cum te poate ajuta ceaiul verde să slăbești:

În primul rând, ceaiul verde conține mai multe substanțe care influențează arderea grăsimilor, cum ar fi:

  • Cofeina: stimulent cunoscut datorită capacității de ardere a grăsimilor și îmbunătățirea performanțelor atunci când vine vorba de exercițiile fizice; în plus, ceaiul verde poate înlocui cu succes cafeaua pe care obișnuiești să o bei;
  • Antioxidanți: consumul unei cești de ceai verde crește cantitatea de antioxidanți din sânge, care stimulează metabolismul.

Ceaiul verde accelerează arderea grăsimilor, în special în timpul efectuării exercițiilor fizice. Studiile arată că, dacă este consumat înainte de sport, ceaiul verde crește semnificativ capacitatea organismului de a topi grăsimile, ceea ce duce la reducerea grăsimii corporale pe termen lung.

De asemenea, ceaiul verde mărește rata metabolismului bazal. Aici este important de știut că organismul nostru arde calorii chiar și atunci când este în repaus. Conform studiilor, consumul de ceai verde poate stimula metabolismul chiar și atunci când nu faci mișcare și te poate ajuta să arzi cu 3-4% mai multe calorii în fiecare zi.

O altă modalitate prin care ceaiul verde te poate ajuta la scăderea în greutate este prin reducerea poftei de mâncare, deci prin consumarea unei cantități mai reduse de calorii.

Pastile de slăbit cu extract de ceai verde – ce beneficii aduc?

Extractul de ceai verde este realizat din frunzele uscate de ceai verde și reprezintă forma concentrată a plantei într-o singură capsulă, conținând aceeași cantitate de ingrediente active la fel ca o ceașcă de ceai.

La fel ca și planta, extractul de ceai verde reprezintă o sursă excelentă de antioxidanți, cu efecte benefice asupra sănătății inimii, ficatului, sistemului nervos, pielii, reducând inclusiv riscul apariției cancerului. Însă studiile arată că cea mai importantă proprietate a extractului de ceai verde este stimularea pierderii în greutate.

Tocmai de aceea, extractul de ceai verde este și principalul ingredient al pastilelor de slăbit, datorită beneficiilor sale. Însă pastilele de slăbit care conțin acest extract mai pot avea și alte substanțe active cu rolul de a stimula pierderea în greutate, fiind mai ușor de consumat decât ceaiul. 

Extractul de ceai verde este bogat în substanțe denumite catehine și cofeină. Studiile arată că atât catehinele, cât și cofeina contribuie la pierderea în greutate prin reglarea hormonilor care pot spori termogeneza (procesul prin care corpul arde calorii pentru a digera alimentele și produce energie). S-a demonstrat că ceaiul verde accelerează acest proces, făcând corpul mai eficient în arderea caloriilor, ceea ce duce la pierderea în greutate.

Naturalis ApetitSlim – capsule de slăbit cu extract de ceai verde

În cazul în care te-ai hotărât să urmezi o dietă pe bază de capsule de slăbit cu extract de ceai verde, poți opta pentru Naturalis ApetitSlim, un supliment alimentar care conține extracte din ceai verde și Garcinia cambogia, vitamina B6, zinc și crom.

Aceste ingrediente sprijină menținerea greutății normale, ajută la eliminarea lichidelor corporale în exces și ajută la funcționarea normală a digestiei, participă la metabolismul lipidelor și ajută la reducerea senzației de foame.

Naturalis ApetitSlim este recomandat pentru susținerea procesului de slăbire și controlul apetitului.

Este recomandat ca, înainte să începi administrarea acestor suplimente alimentare, să ceri mai multe detalii farmacistului sau medicului.

Administrarea pastilelor de slăbit, adoptarea unei alimentații sănătoase și practicarea exercițiilor fizice au rolul de a stimula pierderea kilogramelor în plus pe termen lung și de a contribui la menținerea unei greutăți sănătoase.

Totuși, ține cont că pierderea în greutate este un proces complex, care necesită timp, disciplină și găsirea celor mai importante soluții în funcție de propriul organism, nevoi și obiective.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet