(P) Scapă de celulită prin combinația de colagen și acid hialuronic

(P) Scapă de celulită prin combinația de colagen și acid hialuronic

Există multe lucruri care țin de aspectul nostru fizic și care ne pun în pericol încrederea de sine, însă cea mai întâlnită la femeile din toată lumea este cu siguranță celulita. Motivul pentru care femeile sunt mai predispuse la celulită are de-a face cu structura pielii, care diferă de la femei la bărbați, femeile având o piele mai subțire care permite celulitei să apară mai ușor. Pentru că toate femeile își doresc o piele cât mai fermă și să poată purta fără griji pantaloni scurți, rochii și fuste, ne-am gândit să vă oferim mai jos un remediu mai puțin cunoscut pentru celulită – dar mai întâi, să vedem ce este celulita și de ce apare:

Ce este celulita?

Prezentă sub stratul de piele, celulita este un țesut adipos, cel mai des întâlnit la nivelul coapselor, șoldurilor și feselor, dar care se poate, totuși, extinde și în alte părți ale corpului. Una dintre cele mai ușoare modalități prin care putem recunoaște celulita, este observarea texturii denivelate de coajă de portocală, prezentă în zonele afectate. Pentru a ne fi mai ușor să înțelegem modul în care este structurată celulita la interior, putem să o definim ca o aglomerare de baloane cu grăsime, prinse între ele și formând un strat compact, care în timp se umflă și creează denivelări. 

Cauzele apariției celulitei

Una dintre cele mai cunoscute cauze ale apariției celulitei este în strânsă legătură cu dereglările hormonale. Hormoni precum estrogenul, insulina și prolactina influențează apariția celulitei. De asemenea, o circulație proastă cauzează zone neoxigenate în corp, fapt ce duce la o producție mai scăzută de colagen, proteina care hidratează țesuturile. Pe lângă toate aceste cauze, lucruri precum alimentația, fumatul, stilul de viață sedentar sau chiar factorul genetic, au o pondere în apariția celulitei. 

Tipuri de celulită 

Prin cunoașterea tipului și gradului de celulită cu care te confrunți, îți va fi mai ușor să găsești tratamentul potrivit pentru această afecțiune. Există 3 tipuri de celulită, și anume: celulită adipoasă ( prezentă în generală pe fese și coapse și conferă un aspect neuniform al pielii, cauzate de obicei din cauza grăsimii), apoasă ( prezentă în special în cazul femeilor cu dezechilibre hormonale, cele care au probleme cu retenția de apă) și fibroasă ( una dintre cele mai severe forme de celulită, având o textură dură și compactă, înrădăcinată adânc în celulele grase). 

Modalități de tratare a celulitei 

După stabilirea tipului de celulită cu care vă confruntați, alegerea tratamentului este următorul pas – chiar dacă în comerț există multe creme anticelulitice, soluția este să acționați de la interior, oferindu-i corpului resursele de care are nevoie pentru lupta împotriva celulitei. Alegeți soluții sigure și naturale, care să nu afecteze organismul în durata lungă 

Una dintre cele mai puțin cunoscute soluții, dar cu rezultate maxime în estomparea celulitei este combinația dintre suplimentele de colagen hidrolizat și acid hialuronic, ambele în formă lor lichidă, care eficientizează absorbția și asimilarea rapidă în celule. 

Cum acționează combinația dintre colagen și acid hialuronic asupra celulitei?

Această combinație are capacitatea de a menține elasticitatea pielii, de prevenire a uzurii țesuturilor, cât și oferirea unui drenaj limfatic eficient, lucruri ce pot rezulta efecte vizibile asupra ameliorării celulitei. Datorită faptului că această combinație se regăsește în variantă lichidă, atât colagenul, cât și acidul hialuronic, vor putea intra în structura celulelor de grăsime, asigurând drenajul lor. 

Chiar dacă problema celulitei afectează foarte multe dintre femei, acest lucru nu ar trebui să fie descurajator sau să aibă puterea de a ne afecta starea de bine. Dacă înțelegem cauzele apariției celulitei, structura ei și adoptăm soluții naturale și de încredere în tratarea ei, această neplăcere poate fi combătută ușor, atâta timp cât suntem atenți la alimentație, stilul de viață activ și nivelul de stres cu care ne confruntăm. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial