(P) Nutraceuticele: la baza conceptului „frumusețe din interior”

(P) Nutraceuticele: la baza conceptului „frumusețe din interior”

Stilul de viață agitat, factorii nocivi de mediu precum poluarea, radiațiile UV și solurile demineralizate care nu le mai oferă produselor alimentare toți nutrienții esențiali, ne conduc spre deficiențe de vitamine și minerale. Aceste carențe își pun rapid și adânc amprenta asupra frumuseții noastre naturale.

Mult timp am trecut nepăsătoare pe lângă rafturile farmaciilor sau ale magazinelor naturiste înțesate cu antioxidanți, vitamine și minerale, termenii „Frumusețe' și „suplimente alimentare' rareori găsindu-și asocieri în vocabularul doamnelor. Atenția noastră s-a îndreptat întru-totul către cosmeticele sau dermato-cosmeticele care ne promiteau acțiune mult mai rapidă.

De curând, din ce în ce mai multe femei adoptă o abordare holistică a frumuseții, îmbinând cosmetice, dermato-cosmetice și o dietă suplimentată cu vitamine și minerale esențiale pentru a obține cele mai bune și rapide rezultate (nutricosmeticele/nutraceuticele).

De ce să alegem nutriciosmeticele?

De la elixiruri care promit un păr mai des și mai rezistent, pâna la capsule care redau strălucirea și elasticitatea tenului, nutricosmeticele propun formule complexe, cu ingrediente miraculoase care îți accentuează frumusețea naturală.

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul nostru începe să piardă din capacitatea de a produce Acid hialuronic, Colagen sau Coenzima Q10, iar efectele îmbătrânirii premature încep să fie evidente.

Fie că vorbim despre colagen sau Coenzima Q10, fie despre Vitamina B3 (niacina) sau Vitamina C, aplicate topic, aceste ingrediente nu garantează același rezultat eficient precum cele administrate pe cale orală. De-a lungul timpului, specialiștii ne-au atenționat că produsele cu acțiune topică au efect de doar 20% asupra pielii. Astfel, dacă doriți să aveți o piele radiantă, un păr strălucitor și unghii rezistente, nu mai este suficient să acționați doar cu tratamente topice, ci și cu nutricosmetice.

Care sunt cele mai eficiente ingrediente pentru un boost de frumusețe?

Ingredientele naturale, indispensabile pentru amplificarea frumuseții și a sănătății, au o capacitate deosebită de a îngriji pielea, ajutând-o să pară vizibil mai fermă, mai luminoasă și mai tânără, iar părul și unghiile mai rezistente și mai strălucitoare. Acestea acționează de minune împreună cu antioxidanți, fiind pachetul complet care îmbunătățește vizibil aspectul tenului, al părului și al unghiilor.

Super Beauty ® Beauty Support Formula de la Cosmo Pharm ®, reprezintă o combinație pură de 18 ingrediente naturale, concentrate:

 1. Colagen – susține elasticitatea pielii, protejează tenul împotriva semnelor vizibile de îmbătrânire și contribuie la refacerea rapidă a țesutului epitelial.
 2. Acid Hialuronic – hidratează pielea redându-i suplețea și fermitatea, reduce ridurile, ajută la regenerarea celulară.
 3. Coenzima Q10 – energizează, regenerează, hidratează în profunzime și menține fermitatea pielii, întărește bariera naturală a pielii, reduce efectele nocive ale razelor UV.
 4. Vitamina C – antioxidant natural, sprijină procesul de producție a fibrelor de colagen și elastină.
 5. Coada-Calului – are efecte depurative, detoxifică organismul și ajută la reînnoirea țesuturilor celulare, oferind o piele mai tânără.
 6. Rodia – proprietățile antioxidante ajută la întârzierea semnelor de îmbătrânire, luminează natural tenul, luptă cu inflamațiile pielii și petele întunecate.
 7. Semințele de struguri – resveratrolul protejează împotriva stresului oxidativ, a leziunilor tisulare și a inflamației, îmbunătățind sinteza colagenului.
 8. Spirulina – ajută la reînnoirea aspectului obosit al pielii și la reducerea ridurilor.
 9. Vitamina B1 – denumită vitamina „anti-stres”, menține sănătatea sistemului nervos, a pielii, părului, ochilor și a ficatului.
 10. Vitamina B2 (Riboflavina) – previne deteriorarea produsă de radicalii liberi, protejeaza sănătatea pielii și a ochilor, reduce inflamația, grăbește vindecarea rănilor și încetinește apariția semnelor de îmbătrânire.
 11. Vitamina B3 (Niacina) – combate fotoîmbătrânirea tenului, hiper-pigmentarea, reduce aspectul cicatricilor și micșorează dimensiunea porilor.
 12. Vitamina B6 – sintetizează acizii nucleici antiîmbătrânire, contribuie la funcționarea adecvată a sistemului imunitar, a membranei mucoase, a pielii și a globulelor roșii.
 13. Acidul folic (B9) – repară și stimulează creșterea firului de păr, a unghiilor și accelerează creșterea acestora. Oferă o piele strălucitoare și repară petele pigmentare.
 14. Vitamina B12 – contribuie la replicarea celulară, crește nivelul energiei, starea de spirit, menține pielea și părul sănătoase, îmbunătățește metabolismul și digestia.
 15. Zincul – ajută la menținerea părului, pielii și unghiilor sănătoase, luptând cu infecțiile la nivelul pielii.
 16. Seleniul – mineral esențial pentru păr și unghii sănătoase, calmează inflamațiile și luptă cu infecțiile la nivelul pielii.
 17. Fierul – stimulează creșterea părului și a unghiilor, le oferă strălucire și menține culoarea sănătoasă a tenului.
 18. Cupru – contribuie la protejarea constituenților celulari, la menținerea sănătății țesuturilor conjuctive și la pigmentarea normală a părului și pielii.

Super Beauty ® Beauty Support FormulaSimplificarea rutinei de frumusețe 

 • Protejează și repară agresiunile zilnice cauzate de factorii de mediu: radiații UV, poluare.
 • Îmbunătățește structura tenului menținându-l luminos și suplu;
 • Permite producerea colagenului, elasticității și sinteza acidului hialuronic;
 • Corectează semnele de îmbătrânire existente și încetinește procesul de apariție a acestora;
 • Contribuie la uniformizarea culorii tenului;
 • Întărește firul de păr, redă strălucirea naturală și contribuie la reducerea căderii lui;
 • Grăbește ritmul natural de creștere și restructurează unghiile.

Frumusețea înseamnă sănătate!

Cosmo Pharm® îți aduce Sănătate din Natură! ®

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial