(P) Flori superbe pentru iubiri reînnoite

(P) Flori superbe pentru iubiri reînnoite

Nimic nu e mai frumos decât dragostea și nimic nu păstrează prospețimea iubirii mai mult decât un buchet de flori meșteșugit. Dacă o iubești și nu mai știi cum să-i demonstrezi că-ți este dragă, alege cel mai romantic mod de a-i arăta sentimentele nobile care te animă. 

Cu siguranță și rutina este importantă în iubirea voastră, pentru că vă reaminteşte că sunteți un cuplu și că aveți preferințe comune. Vă beți cafeaua împreună sorbindu-vă din priviri pe ascuns, ca să nu invadaţi intimitatea celuilalt. Vă ajutați reciproc în treburile casnice pentru că doi sunt mai buni decât unul. Și cu toate acestea, uneori vrei ca ea să simtă fluturi în stomac, așa că te gandesti ca o surpriză ar fi binevenită. 

I-ai cumpărat obiectele de care avea nevoie, i-ai pregătit micul dejun preferat cu ocazia aniversării voastre sau i-ai spus cuvinte dulci atunci când simțeai că e momentul potrivit. Cu toate acestea, viața zilnică și-a pus amprenta, romantismul scârțâie un pic și ar avea nevoie de forțe proaspete. Cum oare să-i spui că o iubești fără a folosi aceleași metode sau aceleași cuvinte? 

Nu este atât de complicat precum pare. Comanda flori online cu livrare gratuită in București și Ilfov iar iubirea voastră va emana parfum de dragoste renascută.

Nu trebuie să cauți în toate florăriile din București florile ei preferate. Mai bine alegi o florărie online care oferă flori online Bucuresti. Este atât de simplu, mai ales că în vremurile acestea de pandemie trebuie să te protejezi pe tine, dar și pe ea. Bloomeria.ro îți oferă nu doar flori superbe cu livrare gratuită în București, dar te protejează de aglomerații livrând florile în orice locație prin curieri proprii. Mai mult, odată cu buchetul de flori (sau cutia, ghiveciul, depinde de alegerea ta), iubita ta va primi și o felicitare cu mesaj personalizat. Dacă vrei, poți include în surpriză și o cutie cu bomboane sau o jucărie de pluș. Cu Bloomeria, romantismul atinge cote maxime, iar femeia de lângă tine își va dezvălui petalele delicate ale sufletului și parfumul floral al sentimentelor ei pentru tine.

Imaginează-ți cum ar reacționa ea dacă dimineața, la trezire, ar descoperi un buchet de trandafiri pe pernă. Sau cum s-ar simți dacă, fără niciun motiv, ar primi prin curier un imens buchet de frezii, deși anotimpul acestora a trecut de mult. Sau dacă după un examen sau un eveniment la serviciu ar ține în poală o cutie cu zambile, florile ei preferate. 

Deseori ne mulțumim ca în relațiile de iubire să ne oferim reciproc cât mai mult confort. Obligaţiile profesionale, familiale și financiare ne țin departe de iubire și de casa în care ne-o trăim. Suntem deseori pe drumuri, căutând satisfacții financiare și crezând că facem deja prea multe pentru ceilalți. Însă apoi ne dăm seama că nu ne-am mai privit de mult în ochi ca doi îndrăgostiți, că erotismul nu ne este suficient și că lipsește ceva. Iar acel ceva este farmecul iubirii reînnoite din sufletul  femeii care ne-a încântat mintea, simțurile și sentimentele. 

Deseori, pentru a porni cu dreptul în viață alături de un partener de nădejde, avem nevoie de un impuls cât de mic. Un zâmbet încurajator, o strângere de mână atunci când ne așteptăm mai puțin, o privire tandră dimineața sau un buchet de flori. Iubirea se dezvăluie în timp, asemenea florilor care înfloresc treptat, dar sigur. Așa cum ne îngrijim trupul, așa trebuie să îngrijim și grădina dragostei. Și cu cât mai multe flori cultivăm, cu atât mai multă satisfacție vom avea. 

Florile oferite iubitei alungă gândurile negative, ne fac să uităm trecutul, să ne relaxăm și să privim problemele cu alți ochi. Lipsurile pot fi umplute cu ceva pe cât de simplu, pe atât de romantic. Putem schimba cursul unei iubiri cu obstacole presărând flori pe drum, ca în poveștile tradiționale românești. Putem schimba o dragoste veche într-una nouă cu un trandafir roșu criogenat de la Bloomeria.ro, sau cu orice altă floare alegeți pentru iubita dumneavoastră! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial