(P) E subțire cât o revistă și ușor cât două căni de cafea, dar are o performanță de invidiat: este vorba despre noul laptop HUAWEI MateBook X

Cum arată noul ultra-book HUAWEI MateBook X, soluția pentru un mobile office perfect.

(P) E subțire cât o revistă și ușor cât două căni de cafea, dar are o performanță de invidiat: este vorba despre noul laptop HUAWEI MateBook X

Cei de la Huawei i-au avut în minte pe toți cei care au trebuit să se adapteze la munca remote atunci când au creat noul ultra-book HUAWEI MateBook X, gadget-ul perfect pentru persoanele cu un stil de viață activ. Chiar dacă dimensiunile sunt extrem de reduse, asta nu înseamnă că s-a făcut rabat de la calitatea ecranului: raportul ecran-corp de 90% îl face ideal atât pentru lucru cât și pentru a viziona filme (din când în când trebuie să ne mai și relaxăm, nu-i așa?)

Pentru că majoritatea întâlnirilor au loc acum online, HUAWEI MateBook X beneficiază de o cameră web specială, integrată în tastatură și nu poziționată pe rama superioară (de aici și îmbunătățirea raportului ecran-corp). Camera poate fi activată și dezactivată cu ușurință, printr-o simplă atingere.

După cum ziceam, portabilitatea este unul dintre atu-urile noului HUAWEI MateBook X, care cântărește doar 1 kg. Acesta este construit dintr-un aliaj de magneziu și aluminiu, ceea ce îl face nu doar ușor, ci și mai durabil. Te poți bucura de el indiferent dacă stai la birou sau ești în deplasare, pentru că ultra-book-ul poate fi ținut doar cu două degete.

Să nu uităm nici de faptul că nu a fost nicidoată mai ușor să îți conectezi laptopul la celelalte gadget-uri fără de care nu poți trăi: odată ce un smartphone Huawei este conectat la HUAWEI MateBook X după ce a fost poziționat pe touch pad-ul laptopului, ecranul smartphone-ului este integrat în notebook cu o fereastră picture-in-picture. În felul acesta, poți deschide și edita fișierele din laptop direct pe smartphone.

Citește și:
(P) Huawei Mate40 Series: cele mai performante smartphone-uri Huawei de până acum sunt aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial