(P) Creating Smile by Dr. Yazan Aq., soluția perfectă pentru un zâmbet de Hollywood!

Dr. Yazan Aq., prin intermediul clinicii Creating Smile, centru de excelență în implantologie și estetică dentară, specializată în proceduri complexe, cum este cazul intervențiilor chirurgicale sau implanturilor dentare, este responsabil de zâmbetul multor vedete din România, precum Anamariei Prodan Reghecampf, Connect-R sau Irina Rimes. “Creating Smile with a gentle touch!”

(P) Creating Smile by Dr. Yazan Aq., soluția perfectă pentru un zâmbet de Hollywood!
  1. Stomatologia din ultimii ani este într-o continuă dezvoltare, cum faceți față exigențelor pacienților dumneavoastră
  • Stomatologia de azi este foarte avansată în special datorită unor tehnologii de ultim moment, care ajută medicul să stabilească un diagnostic precis. Totodată, pacientul beneficiază de o atenție sporită, iar planul de tratament este foarte eficient. Estetica dentară schimbă inclusiv fizionomia feței și din acest motiv este important ca dinții să fie și sănătoși, și aspectuoși. Pentru că la prima vedere la orice persoană ne atrage zâmbetul, este  evident de ce estetica dentară joacă un rol atât de important.

       2. Ce  înseamnă Creating Smile, centru de excelență în implantologie și estetică dentară situată chiar în centrul  Bucureștiului?

  • Clinica Creating Smile este un centru de excelenta in implantologie si estetica dentara, specializată în proceduri complexe, cum este cazul intervențiilor chirurgicale sau implanturilor dentare. Creating Smile by Dr. Yazan Aq nu are un tratament antistres, dar are solutia pentru un zambet perfect: serviciile stomatologice de exceptie! O echipa sudata, formata din specialisti in toate ramurile medicinei dentare, va sta la dispozitie pentru orice problema legata de sanatatea dintilor si gingiilor si va ofera metoda de tratament adecvata ca eficienta si cost, scopul clinicii fiind acela de a avea pacienti multumiti de toate aspectele serviciilor noastre.

     

    3. Sunteți responsabil de zambetele de Hollywood ale multor VIP din România, printre care enumerăm Anamaria Prodan Reghecampf.  Ce alte vedete au apelat la încrederea dumneavoastră și echipei Creating Smile? 

  • Da, întradevărsunt responsabil' de zâmbetul multor vedete, care au apelat cu încredere la serviciile Creating Smile. Până în acest moment, în clinica mea au beneficiat de tratamente stomatologice foarte multe vedete, dar voi aminti doar câteva nume: Anamaria Prodan Reghecampf și soțul ei Laurențiu Reghecampf, Connect-R, Codin Maticiuc, Ștefan Stan, Pepe și mulți alții.

     4. Cum sunt românii când vorbim despre a apela la servicile stomatologice? Cât de deschiși sunt? 

  • În ultima vreme, românii au început  pună mare accent pe prevenție și au mare grijă de zâmbetul lor; fie  vorbim despre controale periodice sau  își doresc  aibă un zâmbet  la Hollywood, care le sporește increrederea în ei, pacienții care aleg  treacă pragul clinicii Creating Smile pleacă, de fiecare dată, foarte mulțumiți. Cu zâmbetul pe buze! ☺ De asemenea, creez o relație permamenta de încredere cu fiecare pacient, sunt disponibil tuturor întrebărilor acestora și le ofer răspunsuri clare, directe în ceea ce privește tratamentul și diagnosticul.

      5. De-a lungul carierei meritele în domeniu v-au fost recunoscute și prin premii și distincii numeroase, printre care amintim Gala I Success – Bărbați de succes', în cadrul căreia ați primit premiul pentru excelență în estetică dentară. Ce înseamnă a fi un medic de succes în România

  • Succesul în acest domeniu în care activez este datîn mare măsură, de clienții care pleacă mulțumițidupă ce apelează la serviciile noastre și se declară încântați de rezultatul final.  bucură  de fiecare dată  văd  au încredere în profesionalismul nostru. Pe lângă această, pentru a avea succes, este nevoie de multă muncă, studiu intens și permanent, pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniu, care este unul foarte dinamic. Implicarea totală, seriozitatea, dar și dragostea pentru  această meserie sunt atribute care nu ar trebui  lipsească din cele care descriu un medic.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet