(P) Cerceii de zi cu zi. Cum îi alegi pe cei potriviți pentru tine?

Despre bijuteriile statement, bijuteriile speciale care ne leagă de anumite momente din viețile noastre s-a scris și se scrie în continuare foarte mult. Pe de altă parte, pandemia ne-a făcut să petrecem mai mult timp în casă, într-un mediu confortabil și safe.

(P) Cerceii de zi cu zi. Cum îi alegi pe cei potriviți pentru tine?

Ok, mai mult ca sigur că ai schimbat rochiile mătăsoase cu PJs din bumbac pufos și pantofii stiletto cu papucii de casă. Același lucru s-a întâmplat probabil și cu bijuteriile: ai renunțat la bijuteriile statement pentru acele piese care îți bucură fiecare zi și de care nu te mai desparți.

Fix despre acest lucru vorbim' în articolul nostru: acei cercei de aur pe care să îi porți în fiecare zi și care să te reprezinte. 

Cum alegi cerceii potriviți? Ce criterii sunt importante:

 1. Metalul din care sunt făcuți
 2. Design-ul practic
 3. Garanția post-vanzare / condițiile de retur sau de reparații

Dacă nu vrei să te duci în mall ca să îți alegi accesoriile, atunci poți să îți faci cumpărăturile din magazine online de bijuterii fine, bijuterii din aur, din argint sau metale comune. Însă, după ce ți-ai stabilit bugetul, trebuie să știi ce să cauți ca să nu cumperi prima bijuterie care ți-a făcut cu ochiul' și să regreți mai târziu.

Așa că hai să vedem cum îți alegi noii cercei de zi cu zi?.

 1. Metalul să nu îți provoace alergii

Știm că din ce în ce mai multe femei dezvoltă alergii la maturitate: alergii cauzate de stres, poluare, substanțele chimice din alimente și din produsele de îngrijire. De aceea, ca să te asiguri că nu ai probleme la purtarea cerceilor, noi îți recomandăm întotdeauna să alegi o pereche de cercei din aur 14K. 

La IONA găsești multe modele de cercei din aur alb, galben sau roz, în bugetul tău. Nu trebuie să investești o avere ca să ai acei cercei comozi și practici!

Și așa ajungem la cel de-al doilea criteriu în alegerea cerceilor.

 1. Design-ul să fie practic

Ok, ce înseamnă asta? Cum ar trebui să arate cerceii tăi?

Dacă îți plac cerceii pe lobul urechii, cu tijă și fluturaș, atunci cerceii ar trebui:

 • Să fie mici, ca să se încadreze perfect pe lobul urechii
 • Să aibă o formă rotundă, ca să nu se agațe la purtare
 • Să aibă tija crestată, ca să nu îți cadă ușor și mai scurtă ca să nu te deranjeze în partea din spate

Dacă îți plac cerceii cu închidere securizată, atunci aceștia ar trebui:

 • Să aibă prinderea foarte bine finisată, ca să nu te deranjeze când dormi
 • Să aibă forme rotunjite sau netede ca să nu se agațe; este un criteriu valabil pentru orice tip de cercel de zi cu zi
 • Să nu aibă pietre în relief sau dacă sunt în relief, atunci să aibă o casetă tip bezel, cu material de jur-împrejur.

De ce e important acest aspect? Pentru că o să vrei să dormi cu cerceii tăi comozi și nu o să-ți convină a doua zi să aduni scamele prinse între piciorușele monturii. În plus, un alt dezavantaj este că în timp acele piciorușe pot să cedeze, iar piatra să cadă din montură. Nu vrei să se întâmple asta.

 1. Garanția post-vânzare / condițiile de retur sau de reparații

Când cumperi o pereche de cercei din aur, nu te lăsa impresionată doar de preț și de model. Uită-te cu atenție la ce îți oferă acel comerciant sau producător: care sunt condițiile de retur, ce se întâmplă dacă bijuteria ta se deteriorează, ce anume îți acoperă garanția și ce termen de valabilitate are aceasta?

Sperăm să te ajute informațiile furnizate. Suntem aici oricând ai nevoie de o bijuterie fină din aur, servicii de calitate și acel design de care să te îndrăgostești! #makegoldcoolagain #qualitynotquantity 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion