(P) Avantajele unei genți de umăr din piele naturală

(P) Avantajele unei genți de umăr din piele naturală

Când ne gândim la prezent, vedem totul în mișcare. Activi în permanență, optăm din ce în ce mai mult pe produse confortabile și practice, care să ne ofere mai multă libertate și să ne ajute să depășim mai ușor provocările de zi cu zi.

Când avem confortul asigurat, zâmbim mai mult. De aceea, tot mai multe femei optează pentru gențile de umăr din piele: ușoare, practice și elegante. Acestea pot fi integrate facil în ținute office, de shopping sau chiar în cele de ocazie, accentuând faptul că eleganța nu trebuie să elimine confortul, ci trebuie să îl îmbrățișeze.

Gențile de umăr din piele – perfecte pentru femeia modernă

În momentul de față, există un număr impresionant de genți de damă, de la cele office, la cele tip shopper sau cele de ocazie. Atenția se îndreaptă însă tot mai mult către o anumită categorie: gențile de damă din piele, de umăr.

Acest tip de genți de damă a ajuns în topul preferințelor doamnelor datorită faptului că îmbină într-un mod perfect latura practică, cu cea estetică.

Femeia modernă, extrem de activă, foarte exigentă și foarte atentă la detalii, își ghidează alegerile în funcție de confort și frumusețe, găsind în gențile de umăr aliatul de zi cu zi, apt să găzduiască lucrurile esențiale și să emane în același timp rafinament, fără să incomodeze absolut deloc.

Avantajele genților de umăr confecționate din piele naturală

Toate gențile de umăr, indiferent de model, asigură cu mult mai mult confort față de alte tipuri de genți. Important este să fie create din piele naturală. Astfel, putem spune că alegem genți de damă de acest tip deoarece:

  • Sunt confortabile

Gențile de umăr din piele sunt confortabile și ușor de transportat, materialul fiind moale și plăcut la atingere. În plus, față de alte poșete de damă, varianta ce include cureaua de umăr nu provoacă dureri de spate și oferă mai multă libertate de mișcare celei care o poartă.

  • Sunt ergonomice

Atunci când porți o geantă de umăr vei observa că nu este la fel de voluminoasă ca una tip postaș sau ca un rucsac. Acest lucru o face extrem de utilă în special în spațiile aglomerate, cum este la metrou sau în autobuz. În plus, dimensiunile perfecte fac ca această geantă să nu ocupe nici mult loc în dressing!

  • Permit depozitarea mai multor lucruri

Chiar dacă nu ești un influencer, blogger de modă sau youtuber, ai nevoie să ai cu tine mai multe lucruri: o tabletă, un laptop sau alte gadgeturi necesare, trusa de make-up, cheile și lista poate continua. Geanta de umăr este perfectă, îți poate păstra lucrurile în siguranță și în ordine!

  • Sunt elegante

Gențile de umăr au fost și vor fi întotdeauna la modă. Ele poartă un farmec pe care alte tipuri de genți nu îl au. Dacă intenționezi să faci impresie la o primă întâlnire, poartă întotdeauna o geantă de umăr, vei reuși să ieși în evidență garantat. În plus, fiind confecționată din piele naturală, va oferi prestanță ținutei și îți va oferi mai multă încredere în propriile puteri.

Alegerea unei genți de damă trebuie făcută cu atenție

Conform unui sondaj realizat de curând pe 2000 de femei, cumpărarea unei genți este cea mai satisfăcătoare achiziție. Cu toate acestea, știm că procesul de selecție poate fi unul destul de complicat, mai ales când suntem tentate de atâtea modele.

În primul rând, bucuria achiziționării se poate spulbera rapid, în momentul în care geanta de damă aleasă se dovedește că nu este capabilă să ofere adăpost portofelului preferat, umbrelei chic sau tabletei fără de care nu ai putea face față provocărilor cotidiene. Astfel, aceasta trebuie să fie suficient de încăpătoare și bine organizată!

Apoi, aceasta trebuie să treacă testul timpului. Mai exact, trebuie să fie confecționată dintr-un material rezistent. De aceea, tot mai multe femei optează pentru modelele din piele naturală, material rezistent și durabil, ce devine mai frumos pe zi ce trece mai mult.

Tot pentru a ne asigura că am investit în ce trebuie, este indicat să achiziționăm geanta și în funcție de stilul vestimentar, siluetă, culorile preferate și, desigur, buget. Prețul unei genți de damă poate să ne influențeze mult alegerea, însă nu trebuie să uităm că nu acesta este cel ce hotărăște, ci calitatea.

Zevo – genți de damă din piele care exprimă dragostea pentru simplitate și eleganță

Dacă ești în căutarea unei genți de damă de umăr află că pe zevo.ro poți găsi modele variate, de toate formele, dimensiunile și culorile. Lucrate perfect, de oameni extrem de talentați și din materiale de cea mai bună calitate, gențile de damă Zevo sunt preferatele femeilor ce caută eleganța, dar și durabilitatea.

Intră pe zevo.ro și vezi ce model incluzi în frumoasa ta colecție de poșete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion