(P) A început sezonul pijamalelor călduroase! Sunt acestea potrivite pentru a le oferi cadou?

(P) A început sezonul pijamalelor călduroase! Sunt acestea potrivite pentru a le oferi cadou?

Iarna este sezonul hainelor pufoase și călduroase. Avem tendința de a petrece mai mult timp în interior, în confortul casei. Ori șosetele groase și pijamalele călduroase devin nelipsite. Poate din această rațiune practică, destul de mulți se gândesc la pijamale ca la un cadou potrivit.

A devenit se pare un simbol al confortului și astfel pijamalele sunt trecute pe lista de cadouri. Cât de potrivit este să faci acest lucru?

Pro pijamale – plus modele de la Bobomoda care te vor încânta

Ideea de pijamale clasice nu surâde nimănui, însă ce face ca aceste articole vestimentare să se ȋnscrie cu succes pe lista de cadouri de Crăciun se referă la modele de sezon, la printuri vesele, altfel. Cu alte cuvinte, sensul clasic al pijamalelor ca ținută de dormit nu pare o abordare prea plăcută. Cine ar primi un set de pijamale, o cămașă de noapte ca cea a bunicii nu ar avea apreciere față de cadou. Însă când aceasta este de calitate, cu un imprimeu vesel, când vorbim despre pijamale cozy pentru serile reci de petrecut în brațele celor dragi, altfel stă povestea.

În acest trend trecem desigur și pretențiile legate de calitate, așadar sunt de preferat pijamale dama din bumbac și același lucru și pentru bărbați. Cât despre modele, magazinul online Bobomoda vine să ne inspire și totodată să ne demonstreze ce presupune de fapt o pijama ce poate fi un cadou plăcut.

Seturi cu personaje din desene animate

Sunt un stil atipic pentru cei cu gusturi clasice. Însă în mod cert le vor aprecia nu doar adolescentele, ci și mamele haioase și moderne, cele care se aliniază preferințelor proprilor copii de ce nu. Înseamnă o bucurie mică, o frântură din lumea copilăriei, așternută pe pijamalele în care se simt cel mai confortabil. În mod cert oricine ar zâmbi când s-ar vedea purtând o pijama cu pisicuțe, norișori sau alte animăluțe, la o vârstă matură. În plus, Bobomoda propune culori plăcute de pastel, precum și roșu, turcoaz, nu doar clasice și banale opțiuni albe spre exemplu.

Printuri de iarnă, favoritele oricui

Dacă ideea de animăluțe haioase pare prea mult atunci un set de pijamale cu printuri diverse de sezon pot fi o alternativă mai cuminte. În mod cert scot din banal și sunt un altfel de stil ce nu are cum să nu fie apreciat. Interesante sunt și seturile ce conțin nu doar pantalon și bluză cu mânecă lungă sau scurtă, ci și cele cu halat inclus. Sunt versatile și pot fi purtate în orice combinație preferată.

Cine nu ar aprecia acest gest?

Să fim sinceri, multe dintre femei sau și bărbați ajung să subestimeze pijamalele. Sunt până la urmă articole vestimentare necesare, sunt ținuta corectă pentru un somn odihnitor. Mai mult decât atât, sunt la fel de bine preferate în serile geroase.

Pijamalele îți dau un motiv în plus să zâmbești, sunt confortul absolut și reamintesc că ritualul somnului începe de fapt cu ce alegi să porți înainte de toate.

Bobomoda.ro propune o colecție de pijamale colorate. Pentru alegeri inspirate eshop-ul menționat merită vizitat. 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle