Morpheus 8 – un tratament antiaging revoluționar pentru față și corp 

Odată declanșat mecanismul de degradare sau îmbătrânire celulară, pielea își pierde din elasticitate și fermitate, iar astfel apare laxitatea sau pielea lăsată. Morpheus 8 este un tratament inovativ pentru eliminarea laxității și remodelarea pielii, care combină microneedlingul cu tehnologia de radiofrecvență (RF) pentru a remodela țesuturile și a stimula producția de colagen.

Morpheus 8 - un tratament antiaging revoluționar pentru față și corp 

Platforma BodyTite cu aplicatorul Morpheus 8 de la Inmode este soluția ideală de reducere a țesutului adipos pentru pacienții care nu doresc intervenție chirurgicală.

Morpheus 8 este un tratament revoluționar, deoarece tratează mai profund decât dispozitivele de microneedling anterioare, distribuind energia RF (Radiofrecvență) până la o adâncime de 4 mm pentru față și 7 mm pentru corp.

Procedura cu Morpheus 8 este una minim-invazivă, sigură, realizându-se cu anestezie locală și se utilizează pentru topirea grăsimii, eliminarea laxității și celulitei, remodelarea pielii și îmbunătățirea texturii acesteia.

Este o tehnologie de ultimă generație cu posibilitatea de a fi folosită pentru toate fototipurile pielii, chiar și pe cele închise. 

Aplicatorul aparatului este prevăzut cu micropini din oțel, aceștia creând mici orificii prin care se distribuie radiofrecvența. În acest mod este declanșată o temperatură crescută în țesuturi, care va avea rol în refacerea rețelei de colagen și elastină, totodată în diminuarea țesutului adipos.

Tratamentul se realizează în ambulator, cu anestezie locală sau ușoară sedare. În timpul tratamentului se simte o căldură locală și o senzație de usturime. Efectele secundare sunt ușoare și dispar în cateva zile postprocedură, pot include: roșeață, umflarea zonei și învinețire temporară. În primele zile se va aplica o cremă hidratantă și o cremă de protecție solară cu factor de protecție ridicat. 

Protocolul recomandat este de 3 ședințe la 6-8 săptămâni, iar rezultatele obținute durează până la 12 luni, fiind recomandate apoi ședințe anuale de întreținere. Rezultatele sunt excelente, vor fi vizibile la aproximativ o lună postprocedură și vor consta în reducerea excesului de grăsime la nivelul feței și gâtului, diminuarea ridurilor, uniformizarea texturii pielii, ameliorarea cicatricilor și diminuarea porilor dilatați. 

Această tehnologie este susținută de zeci de articole științifice publicate, fiind aprobată atât de FDA în Statele Unite cât și în Uniunea Europeană. 

Clinica Dermavision din Cluj Napoca, înființată în anul 2010 este specializată în terapii estetice faciale și corporale. Portofoliul clinicii s-a extins din iarna anului trecut cu aparatul Bodytite Morpheus8 de la Inmode, un aparat complex destinat reconturării feței și a corpului. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial