#MasterEveryScene: Cariera și povestea de dragoste se îmbină perfect!

#MasterEveryScene: Cariera și povestea de dragoste se îmbină perfect!

De aproape doi ani, Albertina Ionescu și Constantin Opriș se descoperă, învață și construiesc împreună.

S-au cunoscut în cadrul unor evenimente și au ținut legătura pe Instagram. Au foarte multe lucruri în comun, de la carierele de succes în televiziune, ea jurnalistă în cadrul Știrilor TVR de 22 de ani, el jurnalist de business de mai bine de 10 ani, în prezent în cadrul Profit News și Prima TV. Povestea dintre cei doi se completează cu pasiunea pentru fine dining, vinuri bune, călătorii sau timpul petrecut pe rețelele de socializare. Elle și Xiaomi România i-au provocat pe cei doi îndrăgostiți să își dezvăluie secretele și să testeze un smartphone premium, așa cum este noul Xiaomi 12 Pro. Albertina și Constantin au fost protagoniștii unei ședințe foto, în premieră. Au demonstrat că sunt stăpâni pe situație, iar hashtag-ul seriei Xiaomi 12, disponibilă și în România, #MasterEveryScene, li se potrivește perfect.

Un schimb de priviri întâmplător s-a transformat într-o lună de mesaje pe Instagram despre alergia la ambrozie (ușor tragi-comic, dar primul lucru avut în comun), cele mai gustoase preparate ever și multe altele, iar mai apoi într-o frumoasă poveste de dragoste între Albertina Ionescu și Constantin Opriș. Cei doi jurnaliști TV formează un cuplu de aproape doi ani și doar apropiații știau până acum despre relația lor.

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare, își descrie Albertina partenerul de viață.  

„Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică». Exact așa este și în cazul nostru, spune Constantin despre iubita lui.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș – prima ședință foto! Xiaomi 12 Pro le-a fost alături

Când vine vorba despre timpul petrecut împreună, cei doi sunt foarte organizați. Au găsit echilibrul perfect între carierele din televiziune și momentele intime. ELLE și Xiaomi România i-au dus la domeniul Vila Dobrușa pentru prima ședință foto… în trei.  Trei, pentru că acolo au descoperit noul Xiaomi 12 Pro, un smartphone la fel de bine echilibrat din punct de vedere al specificațiilor ca și relația lor. Telefoanele inteligente sunt, la rândul lor, parte din viața cuplului Albertina – Constantin. Cei doi au un cont de Instagram pe care postează rețete sănătoase și de fine dining, sub denumirea #ElGatesteMaiBine.

Seria Xiaomi 12 – formată din Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 și Xiaomi 12X – le dă utilizatorilor posibilitatea de a surprinde imagini de calitate profesională, indiferent de scenariu, fie că este vorba de condiții de lumină slabă sau de obiecte în mișcare.  Xiaomi 12 Pro se remarcă prin întregul setup de camere, format din trei senzori de ultimă generație, fiecare de câte 50MP. Este echipat cu ecran AMOLED, certificat A+ de DisplayMate, cel mai performant procesor al momentului – Snapdragon 8 Gen 1 – și patru difuzoare calibrate de experții Harman Kardon. De asemenea, Xiaomi 12 Pro dispune de tehnologia de încărcare la 120W, Xiaomi HyperCharge. Cu ajutorul acesteia, bateria se încarcă complet în doar 18 minute.

„Telefonul a devenit ca un frate, hand in hand aproape tot timpul. El vede, aude, știe, memorează tot! Meseria de jurnalist ne obligă să fim conectați la informații, analize de piață și interviuri, iar telefonul este nelipsit. Și când suntem live, în emisie sau prezentăm un eveniment, telefonul este prezent. În plus, în fiecare zi filmăm sau facem poze. Conținutul de pe rețelele de socializare este realizat în proporție de 80% cu telefonul mobil. #ElGatesteMaiBine (și nu mi-a fost ușor să recunosc) este contul pe care postez ceea ce gătim acasă și toate fotografiile și filmările sunt realizate cu telefonul, spune Albertina. 

Xiaomi 12 Pro este impresionant la capitolul imagine. Cum pentru noi contează foarte mult partea de video și foto, ne-am îndrăgostit iremediabil. De asemenea, designul elegant și minimalist ne-a impresionat, iar bateria, după ce am utilizat o zi întreagă telefonul, aproape încontinuu, nu s-a lăsat dusă!!! Ceea ce este mare lucru. Ne putem baza pe acest telefon. Nu ne va lăsa baltă atunci când vom avea mai mare nevoie de el.

Machiaj: Tania Cozma/Official Bourjois make-up artist
Coafură: Alex Păun/Endorphin Lab
Locație: Crama Avincis
Mulțumim pentru sprijin!

Foto – Dragoș Constantin

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial