Masajul facial cu bambus, terapia care te ajută să-ți reîmprospătezi tenul în vara aceasta

Masajul facial cu bambus poate fi cea mai potrivită abordarea terapeutică pe care să i-o oferi tenului tău.

Masajul facial cu bambus, terapia care te ajută să-ți reîmprospătezi tenul în vara aceasta

Masajul facial cu bambus poate fi cea mai potrivită abordarea terapeutică pe care să i-o oferi tenului tău. Indiferent de anotimp, tenul nostru are nevoie de atenție deosebită. Un masaj este întotdeauna binevenit, el având rezultate excepționale atunci când vine vorba despre efectele trecerii timpului.
„Masajul facial este una dintre metodele folosite pentru încetinirea procesului de îmbtărânire, revitalizarea pielii și nu numai. Masajul a fost folosit încă din vremuri străvechi cu scopul de a ameliora durerile, dar și cu rol cosmetic, pentru o piele mai sanatoasă și mai hidratată', explică Dan Bujor, mastertrainer masaj cu bambus.


Masajul facial cu bețe de bambus, beneficii
1. Îmbunătățește circulația sângelui stimulând sistemul limfatic care se află sub piele. În timpul masajului facial thailandez cresc fluxul de sânge oxigenat și cantitatea de nutrienți necesari pentru un ten sănătos.
2. Ajută la detoxifierea pielii. Programul regulat de masaj ajută la eliminarea toxinelor prin stimularea ganglionilor limfatici din zona bărbiei și a mandibulei.
3. Efect de lifting – masajul facial thailandez este considerat un tratament de înfrumusețare natural, deoarece stimulează producția de colagen și circulația sângelui.
4. Ameliorează problemele tenului, precum acneea sau rozaceea. Așa cum am spus anterior, masajul facial îmbunătățește circulația sângelui și sporește vindecarea pielii, dar ajută și la eliminarea toxinelor.
5. Previne apariția cearcănelor prin eliminarea excesului de fluide care se adună în jurul ochilor.
6. Masajul facial este de ajutor și în ameliorarea durerilor de cap, a congestiilor nazale cauzate de alergii, dar și a stresului.


„Important de reținut este că masajul facial cu bețe de bambus este recomandat tuturor persoanelor care au trecut de vârsta de 25 de ani. Frecvența ședintelor va fi stabilită de un profesionist, în funcție de tipologia tenului fiecărui pacient. În plus, dacă pacientul are probleme cu tenul, este indicat ca mai apoi să le rezolve pe acestea', explică Dan Bujor.


De asemenea, specialistul vine și cu o serie de recomandări despre ce este bine să faci după o ședință de masaj facial thailandez:
1. Recomandat este să nu te machiezi timp de 2 zile pentu că riști să apară infecții din cauza porilor dilatați.

2. Nu mergi la saună.

3. Nu mergi la sală.

4. Nu folosești ceară pentru a îndepărta părul facial.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial