KIMARO 2022 – sărbătoarea muzicii românești care a făcut valuri la Constanța

Festivalul KIMARO a sărbătorit și anul acesta muzica românească, alături de de mii de fani: weekendul a însemnat trei seri de concerte live, în care posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM și-au unit forțele pentru a-i aduce în fața constănțenilor pe unii dintre cei mai iubiți artiști din România.

KIMARO 2022 a debutat vineri, în parcarea Plajei Modern din Constanța, cu o seară magică: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf au încântat miile de spectatori care au cântat și aplaudat până la miezul nopții alături de artiștii invitați la Magic Sunsets.

Sâmbătă, publicul de la KIMARO s-a încărcat cu energia recitalurilor susținute de Bad&Boujee, Spike, Delia, Antonia si Voltaj. Petrecerea a început cu DJ Bogdan Popoviciu, care a încălzit publicul și scena înainte ca Bad&Boujee să urce și să deschidă oficial seara Kiss Energy. Deși show-ul a debutat puțin mai devreme decât vineri, publicul nu s-a lăsat deloc așteptat. Oamenii au început să umple spațiul festivalului chiar de la deschiderea porților, pentru a se asigura că prind locuri cât mai aproape de scenă. Delia a început recitalul la orele 19.00, în fața a peste cinci mii de oameni. Show-ul Deliei a pornit cu un vibe molipsitor, fanii au sosit temele pregătite și au cântat fiecare vers alături de ea, timp de aproape o oră, iar efectul a fost: o scenă impresionantă la malul mării, live-ul antrenant al unuia dintre cei mai cool artiști români, o mare de oameni uniți de pasiunea pentru muzica românească, un apus minunat care se putea vedea în spatele scenei, toate într-un show impresionant de lumini și multă energie. Antonia a continuat seara Kiss Energy cu un show incendiar. Artista a venit alături de band-ul și dansatorii ei pentru a oferi publicului KIMARO cel mai tare concert posibil. Asta, însă, după ce și-a luat câteva minute pentru a o felicita și îmbrățișa pe Delia când s-au întâlnit în backstage. Mai departe, scena a fost preluată de Spike, care și-a început concertul cu „Zeu', unul dintre cele mai iubite si ascultate hituri românești. În setlist au urmat piese cunoscute precum „Salcâmii', „Manele', „Rockstar', „Lumea mea' pe care publicul s-a dezlănțuit. Seara Kiss FM s-a încheiat cu mega show-ul electrizant Voltaj, acompaniat de corul publicului de la început până la final. Aceștia au cântat, alături de miile de fani adunați în parcarea Plajei Modern, cele mai tari hituri ale lor, din cei peste 25 de ani de activitate. Călin Goia este cu siguranță un adevărat showman și a dovedit asta în multele interacțiuni pe care le-a avut cu publicul KIMARO. El a reușit chiar să-i învețe pe cei prezenți o scurtă coregrafie pe melodia „Din toată inima'. Momentul special a fost dedicat lui David Popovici, pe care Călin l-a felicitat chiar de pe scena KIMARO pentru noul record mondial stabilit sâmbătă. Călin a mai subliniat și importanța încrederii în faptul că România are parte de mulți oameni talentați și că putem demonstra împreună că putem ajunge „mai sus de locul doi'. Show-ul Voltaj a luat sfârșit cu celebra piesă „20 de ani', într-un moment unic în care mii de voci s-au unit și au cântat împreună, cu toată forța lor.

KIMARO 2022 s-a încheiat memorabil duminică seara, cu mii de rockeri adunați în parcarea Plajei Modern din Constanța la Rock Nights, seara organizată de postul de radio Rock FM.

Rock Nights a debutat cu o trupă proaspătă de metal, Lupu cel Rău, care vine chiar din Constanța. Rockerii au ocupat scena de la ora 19.00 în fața unui public familiarizat deja cu ei. Cu siguranță, astea sunt avantajele de a „juca' la tine acasă. Deși membrii trupei sunt oarecum la început de drum, aceștia având la activ un singur album de studio, intitulat „Povești din pădurea de metal', fanii veniți să-i asculte le-au demonstrat că le știu toate piesele și că pot cânta alături de ei.

Timpuri Noi a dat, în ultimii peste 25 de ani, multe hituri care, odată fredonate, îți rămân inevitabil în minte toată ziua, iar duminică seara formația a făcut un mega show la KIMARO 2022. Carisma, talentul și mai ales abilitățile fabuloase de chitarist ale lui Dan Iliescu sunt deja o certitudine, iar publicul îl adoră atunci când urcă pe scenă. Deși Timpuri Noi este o formație cu experiență în industria rockului din România,  trupa și muzica rock rămân extrem de actuale și pe gustul tinerilor. Iliescu a fost cucerit să vadă că cea mai mare publicului, care îi cânta piesele, dansa și îl aclama cu energie, era formată din tineri.

Cristian Hrubaru, seful rockerilor de la Rock FM, a prezentat ultima seară de KIMARO și a creat, împreună cu circa șase mii de oameni prezenți la Sărbătoarea muzicii românești, un moment unic și memorabil pe celebra piesă Queen – „Bohemian Rhapsody'. Acesta a „dirijat' corul format din public și au cântat împreună legendarul hit, într-o mare de voci unite și luminițe de telefon aprinse. Întregul moment a fost transmis în direct pe Rock FM, Rock TV, RockFM.ro, YouTube și Facebook.

Bosquito a dominat scena KIMARO de la ora 21.00 și a încins petrecerea la Rock Nights. Cine nu știe oare acele hituri pe care am dansat cu toții la un moment dat? Vorbim despre „Pepita', „Hopa, Hopa!', „Două mâini' și „Bosquito'. Toate acestea, și multe altele, s-au auzit live duminică seara de pe scena Rock Nights.

Seara s-a încheiat apoteotic, cu greii de la Bucovina, care au avut, timp de o oră, publicul la degetul mic. Deși recitalul lor a început în jurul orei 23.00, publicul a rămas pe poziții, unit de pasiunea pentru muzica rock și pentru Bucovina. Piese celebre din repertoriul formației au răsunat la malul mării până la miezul nopții.

A fost a treia ediție a festivalului care sărbătorește muzica românească organizat de cele trei posturi de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM, precedentele ediții fiind și ele extrem de bine primite de public. Intrarea a fost liberă, iar în timpul festivalului spectatorii s-au putut bucura de zonele de food court și bar, special create pentru ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial