Kérastase Chroma Absolu, îngrijire acidă reparatoare pentru toate tipurile de păr colorat

Acum, oricine poate avea culoarea pe care și-o dorește, oricând și-o dorește, fără compromisuri pentru sănătatea părului!

Kérastase Chroma Absolu, îngrijire acidă reparatoare pentru toate tipurile de păr colorat

Kérastase inovează piața îngrijirii de lux și lansează Chroma Absolu, o gamă completă pentru îngrijirea tuturor tipurilor de păr colorat care susține fibra capilară de la interior la exterior în orice proces de colorare ai alege. Pornind de la succesul imens pe care gama Blond Absolu l-a avut, noua gamă Chroma Absolu descifrează codul îngrijirii părului colorat, având o abordare inspirată din îngrijirea tenului.

Formula specială a acestei game combină 3 tipuri de acizi si un extract dintr-o plantă antică medicinală pentru a oferi îngrijire de lux extremă.

Aminoacizii au capacitatea specială de a pătrunde și de a fortifica din interior firul de păr slăbit.

Acidul lactic, un acid organic de tip AHA (alpha-hydroxy), este cunoscut pentru proprietățile sale de exfoliere delicată și de transformare a fibrei capilare. Captează de asemenea, mineralele care pot compromite strălucirea părului.

Acidul tartaric un ingredient de origine naturală – extras din struguri, care ajută părul să reziste împotriva stresului oxidativ, conferindu-i catifelare și strălucire.

Centella Asiatica este o plantă medicinală din Asia Centrală, cu proprietăți regenerative și antioxidante.

Părul devine cu 96% mai puternic*, cu 74% mai strălucitor**, iar electrizarea părului cauzată de colorare este redusă cu până la 77%***.
După 6 săptămâni, intensitatea culorii este menținută în proporție de 92%****.

Fiecare tip de păr este unic, fiecare nevoie este diferită, fiecare dorință este specială. Identifică rutina Chroma Absolu potrivită tipului tău de păr!

* Test instrumental: Soin acide Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique
** Test instrumental: Bain Chroma Respect
*** Test instrumental: Sérum Chroma Thermique
**** Test instrumental: Bain Riche Chroma Respect + Masque Chroma Filler

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial