Elle a încercat… un machiaj inspirat de Idôle Aura, noul parfum Lancôme

Alexandru Abagiu, Make-up Artist Lancôme, a machiat-o pe Domnica Mărgescu, inspirat fiind de minunatul nou parfum Lancôme Idôle. Așadar, iată cum a decurs întâlnirea celor doi.

Elle a încercat… un machiaj inspirat de Idôle Aura, noul parfum Lancôme

Alexandru Abagiu îmi este prieten de aproape șaisprezece ani și am colaborat dintotdeauna, așadar am petrecut împreună foarte mult timp am adunat tot felul de amintiri legate, evident, de modă și beauty, am realizat zeci de ședințe foto care încă sunt relevante și am îndrăznit împreună să ieșim din tipare în ceea ce privește viziunea asupra frumuseții.

Ei bine, cred că era necesar să îți împărtășesc acest context înainte să-ți spun că Alexandru m-a invitat în beauty room-ul lui pentru a-mi face un machiaj minimalist, exact pe stilul meu, inspirat de Lancôme Idôle și de Zendaya, imaginea acestui parfum sofisticat, dar și de noile tendințe. 

Mi-a plăcut foarte mult povestea noului parfum Lancôme Idôle Aura, al cărui recipient seamănă cu un telefon mobil, fiind extrem de plat, astfel încât îl poți purta cu tine în geantă fără să îți ocupe prea mult loc. Eu ador să am mereu parfumul cu mine, fac parte dintre acele persoane pentru care mirosul este mereu prima carte de vizită!

CONȚINUT VIDEO ELLE

Dar haideți să vă povestesc pașii ședinței mele extraordinare cu Alex, după care m-am simțit frumoasă, fără să fi folosit excesiv de multe produse. 

  1. Am început cu demachierea tenului cu Lancôme Eau Micellaire Douceur:

Alexandru mi-a explicat că demachierea înainte de aplicarea machiajului este esențială pentru ca tenul să arate fresh atunci când vei aplica fond de ten.

  1. Următorul pas a fost folosirea serumului Lancôme Absolu Oleo-Serum, care mi-a iluminat, brusc, tenul!
  1. Alexandru a continuat cu aplicarea fondului de ten Lancôme Teint Idole Ultra Wear. Cu toate că știe că eu nu folosesc mai deloc fond de ten, a insistat să mi-l aplice și trebuie să recunosc că m-a cucerit textura light a acestuia și persistența lui de-a lungul întregii zile.
  1. A urmat apoi folosirea unui corector de ten Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer. Ador acest produs, corectează orice imperfecțiune de pe suprafața tenului!
  1. Pentru aplicarea unui fard blush pe pleoape și pe pomeți Alexandru a folosit Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick. Așa am ajuns la concluzia că blush-urile cremoase sunt noua mea descoperire genială – pentru că au avantajul că le pot folosi și pentru un strop de culoare pe buze.
  1. A urmat aplicarea unui mascara clasic pe genele superioare – Lancôme Lush Idole Mascara. Trebuie să recunosc că mascara este produsul fără de care nu aș putea trăi! Mi se pare că îți schimbă complet intensitatea privirii, așadar mascare este dintotdeauna cel mai important produs din trusa mea de machiaj.
  1. Aplicarea unui mascara waterproof pe genele inferioare, Lancôme Lash Idole  Waterproof Mascara, a fost momentul în care am învățat ceva nou: cu un mascara waterproof eviți să te pătezi sub ochi de-a lungul zilei, deci e un truc foarte bun, mai ales în condițiile în care porți mască.
  1. Aplicarea eyeliner-ului Lancôme Lash Idole Ultra Precise Waterproof Liner a fost următorul pas. Mereu mi-a fost teamă de acest pas, dar cu ajutorul acestui nou eyeliner-cariocă pot să spun că nu prea am cum să dau greș, chiar dacă îmi realizez singură machiajul.
  1. Tapotarea buzelor cu blush Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick a fost touch-ul final. Alexandru știe că eu nu port ruj, așa că mi-a propus un blush pentru buze și în acest fel a obținut o culoare proaspătă.

Iar întreaga mea experiență s-a încheiat cu câțiva stropi din noul parfum Idôle Aura! Pe scurt, am avut o zi superbă alături de Alexandru și de noile produse Lancôme, pe care le poți achiziționa și tu din orice magazin Sephora. Spor la shopping și la make-up!

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial