Despre șosete: la ce ţinute poţi purta mai bine?

Despre șosete: la ce ţinute poţi purta mai bine?

Purtarea șosetelor lungi a devenit un adevărat trend în ultima perioada. Numeroasele modele și diversitatea coloristică au devenit extrem de apreciate în rândul adolescenților, tinerilor și chiar adulților. Foarte multe persoane aleg șosete dama ca un articol vestimentar pe care să îl pună în evidentă și nu doar ca pe unul ce trebuie purtat pentru confortul și sănătatea picioarelor.

Tranziția către aceasta nouă modă a fost rapidă. Inițial, șosetele se purtau până la înălțimea papucilor sport, iar șosetele lungi erau alese doar în momentele în care papucii din picioare erau bocanci, cizme sau ghete. Ulterior, s-a depistat modul deosebit de interesant în care o pată de culoare în zona piciorului poate să modifice complet un outfit.

  • Șosetele lungi în combinații cu fuste 

Foarte populare au devenit outfit-urile în care șosetele se poartă în combinații cu rochițe sau fuste. Dimensiunile scurte ale fustelor și lungimea impresionantă a șosetelor crează un echilibru vizual foarte plăcut. Bineînțeles că pentru a purta o astfel de ținută, trebuie să v-o și asumați. Astfel, doamnele și domnișoarele creative și ușor îndrăznețe pot opta pentru o fustă cu pliuri, un tricou alb, simplu, o pereche de papuci sport și o pereche lunga de șosete.

  • Șosetelecolorate cu jeanși

Modelele colorate de șosete pot fi, de asemenea, purtate în combinații cu fuste sau rochițe, însă o practică foarte populară este integrarea loc în ținute compuse din jeanși. Indiferent dacă aceștia au culoarea clasică de albastru sau au nuanțe mai deosebite, șosetele colorate se încadrează la perfectie. Secretul pentru a avea o ținută reușită este combinația de culori și modelele alese pentru șosete dama, respectiv pentru celelalte articole vestimentare. Echilibrul este cuvântul care definește modul în care nuanțele trebuie să fie alese. Vezi aici o colectie de sosete pentru dame.  

  • Șosetele alb-negru în ținute office 

În cazul în care vă alegeți ținuta pentru o întălnire de afaceri sau pentru mersul la birou, vă trebui să adaptați fiecare articol și accesoriu la contextul pentru care vă îmbrăcați. Unele outfit-uri se potrivesc de minune atunci când ieșim la o plimbare în parc, însă nu le putem considera compatibile și cu mersul la un restaurant. Foarte preferate în ținutele office sunt șosetele în carouri, alb-negru. Alături de o pereche de pantaloni negri evazați și o cămașă alba, nu veți da gres, cu siguranță.

Sosete barbati – nelipsite din garderoba 

Șosetele pentru bărbaţi sunt, cel puțin, la fel de populare precum cele pentru femei. Unele modele sunt unisex, iar altele se adresează exclusiv bărbaților, însă diferență o face modul în care le încadrați în ținute și nu aspectul acestora neapărat.Coloristica nu este foarte relevantă, ținând cont de faptul că bărbații pot purta cu succes nuanțe precum roșu, galben sau portocaliu fară a le submina din masculinitate. Ceea ce trebuie să aveți în vedere este că restul articolelor vestimentare sunt cele relevante pentru acest lucru, șosetele sunt create pentru a vă oferi un look aparte și foarte creativ.

Fiti original si incadrati sosetele recomandate pentru barbati la toate ținutele pe care le purtați pentru a le oferi un plus de strălucire. Ideile vin încercând. Chiar dacă în prima fază vi se va părea că un anumit model nu se potrivește cu absolut nimic din ceea ce dețineți deja în garderobă, odată ce vă îmbrăcați, s-ar putea să fiți total surprins.

Șosetele lungi sunt, de asemenea, preferate de bărbați. În primul rând, din punct de vedere al utilității, aceste modele sunt incontestabile. Serile răcoroase și temperaturile cu minus nu vor mai fi o problema atât de mare atunci când mergeți pe jos.

Pe de altă parte, nici aspectul estetic nu este unul de neglijat. Șosetele lungi pentru bărbați în combinație cu jeanși sunt foarte apreciate. Un sfat de reținut este că la o ținută casual puteți să încadrați absolut orice model de șosete bărbați. Ținând cont de faptul că există doar o mica parte la vedere, dumneavoastră vă trebui doar să vă preocupați că papucii din picioare să nu aibă un model foarte încărcat în cazul în care șosetele deja au un astfel de design.

4 motive pentru care să alegi Insosete.ro

Aspectul articolelor vestimentare și calitatea acestora sunt două principii după care trebuie să vă orientați alegerile. Modul în care vă simțiți în propriile haine și încălțăminte vă definește că persoană și vă face fie să aveți o altă încredere în sine, fie să fiți temător sau sfios. Astfel, nu alegeți accesorii, haine, șosete sau papuci care nu vă definesc și care vă pot face să vă simțiți incomod din punct de vedere estetic.

Alegerile fac parte din viață noastră și, de cele mai multe ori, există și avantaje sau dezavantaje care se atrag în urma lor. Iată doar 4 motive pentru care să alegi avantajele magazinului de șosete Insosete.ro:

  1. Calitatea.O pereche de șosete nu este de unica folosință, iar acest lucru trebuie să îl aveți în vedere pentru toate achizițiile pe care le faceți în materie de articole vestimentare. Acestea se spală, se curăță și se folosesc în limita în care calitatea materialelor o permite. Atât șosetele pentru bărbați și cât și șosetele pentru damă sunt de o calitate premium. Bumbacul și bambusul se împletesc în combinația cea mai rezistenta și fina pentru a vă oferi produse la cele mai înalte standarde.
  2. Comanzi din confortul locuintei. Viață aglomerată ne limitează deseori în achizițiile pe care le dorim să le facem sau în cele de care chiar avem nevoie. Mersul în magazine este un adevărat lux în alte zile în afara de duminică, iar acest lucru ne obligă uneori să ne folosim de articole vestimentare a căror vreme a apus de mult.

Comenzile online au prins din ce în ce mai mult la publicul larg, de toate vârstele, deoarece este varianta cea mai simplă și comodă care poate fi realizată chiar din confortul locuinței. În timp ce urmăriți un show TV în living sau vă serviți cafeaua dimineața în bucătărie, puteți alege cele mai frumoasele modele de șosete pentru dumneavoastră și membrii familiei.

Faceți un cadou deosebit. Daca vă doriți să surprindeți o persoană, Insosete.ro vă împacheta cadoul și îl va trimite direct la adresa menționată. Plățile online sunt simple, rapide și, mai cu seama, sigure.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial