De ce lucruri trebuie să ții cont când cumperi inele online

Vrei să îi oferi cadou partenerei tale un inel cu ocazia aniversării voastre sau de 8 martie? Există anumite criterii pe care trebuie să le iei în calcul înainte de a plasa o comandă online.

De ce lucruri trebuie să ții cont când cumperi inele online

Este important să te asiguri că darul tău va fi potrivit pentru femeia specială din viața ta, așa că citește articolul în continuare pentru a afla tot ce trebuie să știi.

Criterii pentru cumpărarea unui inel online

Înainte de a plasa o comandă online pentru un inel, este important să urmezi anumiți pași care te ajută să îți dai seama ce model este cel mai potrivit. Mai jos, îți vom vorbi detaliat despre criteriile de care trebuie să ții cont pentru a oferi cel mai reușit cadou.

  1. Modelul

Dacă vrei să îi cumperi, de exemplu, un inel de argint cu model suprapus, asigură-te mai întâi că acest model îi va fi pe plac și se potrivește cu gusturile ei. Pentru a face acest lucru poți arunca o privire asupra bijuteriilor pe care le deține deja în colecție sau să purtați o conversație pe această temă cu ceva timp înainte de a-i achiziționa cadoul online.  

Este important să te gândești dacă îi oferi un inel de toată ziua sau potrivit pentru ocaziile speciale. Inelele cu pietre prețioase sunt în general potrivite pentru ținutele elegante, pe când cele mai simple, cu o singură aplicație strălucitoare sau monocromatice pot fi purtate chiar și la birou. Dacă vrei să dăruiești un simbol al iubirii tale, îți recomandăm să alegi un inel simplu cu o inimioară în mijloc. 

  1. Materialul

Inelele pot fi confecționate din aur de diferite culori, argint, email sau alte materiale. Când faci o astfel de achiziție, este bine să te gândești și la rezistența în timp a cadoului pe care îl oferi. Dacă îți dorești să rămână cât mai multă vreme într-o condiție excelentă, alege bijuterii din aur sau argint de înaltă calitate. După ce te-ai decis la materialul de bază, culoarea de finisare este un alt lucru important de care să ții cont.

Anumite femei preferă bijuteriile în nuanța rose gold, iar altele își doresc bijuterii simple din argint strălucitor. Gândește-te care ar fi culoarea cea mai potrivită în funcție de gusturile partenerei tale și oferă-i inelul despre care simți că o reprezintă cel mai bine.

  1. Mărimea

Pentru a te asigura că alegi mărimea corespunzătoare, verifică ghidul de mărimi disponibil pe site-ul fiecărui producător de bijuterii. Pentru a elimina orice incertitudine, măsoară diametrul unui inel pe care partenera ta deja îl deține și care i se potrivește perfect. Dacă în continuare nu ești sigur ce mărime să alegi, poți opta pentru un model de inel reglabil sau să îți întrebi direct iubita sau soția într-o conversație cu puțin timp înainte de a plasa comanda online. 

Apelează la oricare dintre aceste soluții pentru a te asigura că darul pe care i-l faci îi va aduce un zâmbet pe buze. Păstreaza factura primită în urma comenzii în cazul în care există nevoia de a înlocui modelul cu unul de dimensiuni mai mari sau mai mici. 

Atunci când cumperi inele online este necesar să verifici descrierea produsului de pe site-ul magazinului respectiv. Acolo vei găsi toate informațiile necesare, în ceea ce privește mărimile disponibile și materialul din care este confecționat, cât și sfaturi de îngrijire sau curățare a bijuteriei.

Sursa foto: pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial