Dăruiește-i flori de primăvară și înseninează-i ziua!

Primăvara reprezintă renașterea naturii, momentul în care florile înfloresc din nou după atâta timp!

Dăruiește-i flori de primăvară și înseninează-i ziua!

Lalele, lăcrămioare, narcise și alte flori de primăvară încântă din nou doamnele și domnișoarele. Ce alt moment mai oportun decât acum să îi oferi un buchet de flori de primăvară?

Femeile adoră florile pentru aspectul și mirosul lor. Un alt motiv este pentru că majoritatea bărbaților le oferă flori pentru a le demonstra aprecierea sau iubirea. Un buchet de flori dăruit după o zi plină va readuce zâmbetul pe buze oricărei femei! 

Deoarece anotimpul florilor precum zambile, margarete și frezii este primăvara, de ce să nu îi faci o surpriză plăcută acum? Mireasma acestora este mult mai intensă și pot fi un bun înlocuitor pentru convenționalii trandafiri. 

În afara faptului că florile de primăvară au o mireasmă deosebită, culorile acestora sunt extrem de intense. În orice vază vor fi puse, flori precum lalele viu colorate sau narcise aurii nu vor rămâne neobservate. Iar mireasma care ajunge în toată locuința va surprinde oaspeții.

Orice locuință devine mai vie cu superbele nuanțe ale florilor de primăvară. În plus, acestea stimulează energia și pofta de viață. Oricine se va simți mai înviorat când va simți mireasma fresh a florilor. Dimineața chiar tu te vei trezi mai relaxat și vei simți că este primăvară și în sufletul tău!

Florile ideale pentru femeile din viața ta 

Se pot realiza diferite aranjamente din flori de primăvară astfel încât buchetul să fie unul cu adevărat admirabil. Fie că dorești un aranjament monocromatic sau unul care îmbină diferite nuanțe, florile primăverii vin într-o sumedenie de culori. Cu siguranță o vei găsi și pe cea pe placul ei!

Cum să alegi un buchet de flori de primăvară persoanei speciale? Daca soția sau iubita ta este cea care primește buchetul, ghidează-te după florile preferate. Nu le cunoști? Alege un buchet care emană iubire, precum un buchet de bujori grandioși. Îi faci o surpriză mamei tale? Arată-i recunoștința oferindu-i un buchet de lalele albe. 

Un buchet de flori, oferit chiar și fără vreun eveniment anume, poate schimba starea persoanei care îl primește. Acest gest poate părea uneori nesemnificativ, însă ziua celui dăruit poate deveni mult mai bună. 

Primăvara este și momentul în care domnii oferă flori nu doar partenerei sau cuiva din familie. În zilele festive, dăruirea florilor colegelor de muncă sau altor femei din viața bărbaților este un gest frumos. Dar cum știi ce flori să oferi persoanelor pe care nu le cunoști aproape deloc? Poate comunici cu acestea des însă când vine vorba de alegerea florilor, poate fi un moment dificil. 

O alegere adecvată și potrivită colegelor de birou este buchetul de iriși, florile acestea transmițând eleganță. O opțiune cu care nu ai cum să dai greș sunt lalele roz – simbolul semnificativ al primăverii. Dacă în alte anotimpuri poate părea inadecvat să oferi buchete de flori colegelor de la serviciu, primăvara este momentul oportun. 

Cum dăruiești corect florile: cu cozile în sus sau în jos?

Să spunem că ai ales cel mai frumos buchet de flori de primăvară și că urmează să îl dăruiești. Dar cum îl oferi? Cu cozile în sus sau invers, cu cozile în partea de jos? Cozile trebuie să fie în jos atunci când înmânezi buchetul de flori. Persoana care le primește cu siguranță abia așteaptă să le vadă. 

Însă înainte de a înmâna buchetul, este de preferat ca tulpinile să fie în partea de sus. Dar este recomandat ca florile să rămână în partea de jos atunci când transporți buchetul pentru a le proteja. Petalele rupte ale florilor denotă lipsă de atenție, așa că ferește florile de situații care le-ar putea afecta aspectul. Îți dorești să oferi buchete de flori care vor surprinde plăcut, așa-i?

Oferirea florilor implică un întreg proces de alegere a buchetului, oferire și desigur – emoții. Cu atât mai mult, este la fel de emoționant și pentru persoana care primește buchetul. În unele cazuri, la baza oferirii florilor stau normele, respectul sau situații mai puțin plăcute. Dar orice gest se poate transforma într-o amintire frumoasă pentru persoana care primește florile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial