Cum vezi dacă îți place tehnologia sau preferi stilul vechi

Cum poți să îți dai seama dacă tehnologia este ceva ce ți s-ar potrivi mănușă?

Cum vezi dacă îți place tehnologia sau preferi stilul vechi

Ei bine, singurul mod prin care poți afla dacă îți place să vezi mereu roboți prin casă sau să folosești o aplicație mobilă chiar și pentru periuța de dinți este să încerci. Și ca să nu încerci chiar orice gadget îți iese în care, am scris pentru tine acest articol. Iată câteva exemple de tehnologie pe care le poți încerca pentru a vedea dacă ești adeptul inovației.

  • Aspirator inteligent

Pentru a avea totuși parte de o experiență unică, trebuie să treci printr-o schimbare bruscă. Ori este dragoste la prima vedere, ori nu. Pentru a avea această schimbare bruscă, trebuie să încerci câteva lucruri noi care nu seamănă deloc cu cele de până acum. Cel mai bun exemplu la care ne-am putut gândi este aspiratorul inteligent. Un gadget care schimbă complet procesul de aspirare și care te pune practic în fața fenomenului tehnologiei.

De la un aspirator clasic unde trebuie să transpiri pentru 15-20 de minute, acum treci la un mod complet autonom unde vei putea să controlezi aspiratorul printr-o aplicație urmărind cum face treaba pentru tine.

  • Termostatul inteligent pentru încălzire

De la setarea unui program de încălzire în cel mai minim mod, la programarea unui program de încălzire care este valabil pentru toată săptămâna este o diferență enormă. Este incredibil cât de mult te poate ajuta un termostat ambiental cu radio comandă în momentele în care trebuie să fii focusat pe alte aspecte ale vieții tale. Termostatele pot fi chiar foarte inteligente. 

Să luăm exemplul unui termostat inteligent Salus care datorită funcțiilor lui, acesta poate prelua informații atât din interiorul locuinței, dar și din exteriorul acesteia. Poate lua decizii în avans pentru sistemul tău și poate porni sau opri încălzirea astfel încât să nu consume energie inutil dacă tu nu te afli în locuință.

  • Frigider inteligent

Cu cât deschizi ușa unui frigider de mai multe ori pe zi, cu atât el va consuma mai multă energie și îți va relua ciclurile de răcire. Pentru că intervii în echilibrul temperaturii unui frigider, este normal ca acesta să consume mai multă energie. Dar dacă ai apela la un frigider inovator cu o tehnologie complet nouă care îți poate schimba imediat totul în materie de stocare a mâncării?

LG a lansat pe piață un frigider pe care îl poți verifica pe dinăuntru fără să deschizi ușa. Uimitor nu-i așa? Doar cu o apăsare pe ecran, vei putea să vezi produsele din interior de zeci de ori pe zi. Tehnologia de pe un astfel de frigider este oricum infinită și vei putea face mult mai multe cu un astfel de frigider decât ai fi putut face cu un frigider clasic.

Concluzie

Acestea sunt 3 gadgeturi pe care le poți achiziționa pentru a vedea dacă ești cu adevărat pasionat de tehnologie. Dacă vrei să alegi alte elemente, încearcă să te focusezi pe cele care intră în contact cu tine foarte mult și care au un impact major asupra vieții tale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial