Cum tratăm și prevenim ”petele de soare”?

Pete de soare sau pistrui de soare? Oricum le-ai spune, sunt cam același lucru: mici zone de pe față care au o culoare diferită față de nuanța pielii tale (de obicei maroniu deschis), și care se intensifică atât ca și culoare și cresc în dimensiuni mai ales vara.

Cum tratăm și prevenim ”petele de soare”?

Pete de soare sau pistrui de soare? Oricum le-ai spune, sunt cam același lucru: mici zone de pe față care au o culoare diferită față de nuanța pielii tale (de obicei maroniu deschis), și care se intensifică atât ca și culoare și cresc în dimensiuni mai ales vara.

Specialiștii le numesc pete pigmentare și reprezintă o problemă pentru femei de toate vârstele. Cauza principală a apariției lor o reprezintă expunerea la soare. Însă nu e o regulă. Petele pigmentare apar și odată cu înaintarea în vârstă, putem avea o predispoziție genetică sau pur și simplu ca urmare a unui dezechilibru hormonal, cum ar fi sarcina sau alăptarea. 

De ce apar petele pigmentare pe tenul nostru? 

Melanina este pigmentul prezent în pielea noastră care stabilește nuanța naturală a tenului. În anumite situații (precum cele mai sus menționate), ne vom confrunta cu un dezechilibru de melanină și atunci nuanța anumitor zone de la nivelul feței se colorează mai intens și neregulat. Apar petele pigmentare, inestetice și care ne dau bătăi de cap. Spre deosebire de pistruii care sunt sezonieri, petele pigmentare ocupă o zonă mai mare, sunt mai închise la culoare și ne pot influența look-ul, machiajul și starea de spirit. 

Vestea bună este că acum putem nu doar să le tratăm, ci chiar să prevenim apariția unora noi. Ne putem recăpăta luminozitatea și frumusețea tenului folosind produsele din gama NIVEA CELLULAR Luminous630. 

10 ani de cercetări și un ingredient revoluționar: Luminous630

După ani de cercetări minuțioase, cercetătorii în frumusețe și îngrijire de la NIVEA au reușit să recreeze enzima umană care produce pigmentul de melanină. După mai bine de 50.000 de ingrediente active testate, specialiștii NIVEA au găsit o formulă inovatoare care echilibrează producția de pigmenți ai pielii. Astfel, a apărut gama NIVEA CELLULAR Luminous630. Această gamă s-a dovedit a fi revoluționară în tratarea și prevenția apariției petelor pigmentare de pe față.

Cum funcționează formula Luminous630?

Formula Luminous630 acționează la nivel celular, în două moduri: pe de-o parte tratează petele pigmentare deja existente pe față, reducându-le intensitatea și culoarea, pe de altă parte echilibrează producția de melanină prezentă în piele și astfel previne reapariția petelor. 

Îngrijire completă, tratament, prevenție și înfrumusețare.

Toate produsele din gama NIVEA CELLULAR Luminous630 sunt îmbogățite, în plus, pe lângă ingredientul patentat Luminous630, cu acid hialuronic și Vitamina E. Astfel, tenul devine mai frumos și mai catifelat pe măsură ce folosim produsele gamei. 

Acidul hialuronic are un efect puternic hidratant și stimulează în același timp producția naturală a tenului de acid hialuronic. Apoi, Vitamina E are proprietăți anti-oxidante și anti-îmbătrânire a tenului. Astfel, pielea feței este îngrijită, mai hidratată și își recapătă elasticitatea și aspectul sănătos în doar 4 săptămâni de folosire  – conform testelor* realizate de specialiștii NIVEA. 

Gama îmbogățită cu ingredientul revoluționar patentat de NIVEA conține următoarele produse: Serumul NIVEA Cellular tratament împotriva petelor pigmentare, crema de zi Cellular Anti-Spot cu SPF 50, crema colorantă cu efect dublu NIVEA Cellular Anti-Spot SPF 20 și crema de față cu protecție solară NIVEA Luminous Spot Control.

Toate produsele din gama NIVEA CELLULAR Luminous630 sunt recomandate tuturor tipurilor de ten, fiind potrivite chiar și pentru tenul sensibil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial