Cum să alegi cabina de duș perfectă

O cabină de duș se pretează perfect unui apartament. Cabinele de duș sunt disponibile în atât de multe modele și dimensiuni, încât va fi imposibil să nu găsești una pe placul tău.

Cum să alegi cabina de duș perfectă

O cabină de duș poate fi poziționată aproape oriunde în baie, dacă instalațiile sanitare permit acest lucru. Colțul băii este cea mai obișnuită poziție pentru o cabină de duș, dar poți monta una și între doi pereți pentru a economisi spațiu.

Cu toate acestea, știm că îți va fi greu să iei o decizie, de aceea, următoarele informații poate te vor ajuta într-un fel.

Dimensiune

Cabinele de duș nu ocupă mai mult spațiu decât o cabină de duș standard. Unitățile mai mari, cum ar fi cabinele de duș duble de lux, vor ocupa o suprafață mult mai mare. Această gamă de dimensiuni diferite înseamnă că, cabinele de duș nu sunt potrivite doar pentru băi mai mari, deși un spațiu mai mare, arată că poți alege dintr-o selecție mult mai mare. Înainte de a achiziționa o cabină de duș, verifică dacă se poate încadra în baia ta. Varietatea de dimensiuni și stiluri diferite înseamnă că ar trebui să existe o cabină de duș potrivită pentru fiecare baie de dimensiuni rezonabile, așa că fă-ți timp și găsește-ți cabina perfectă.

Merită să ne amintim că dimensiunile cabinei enumerate sunt dimensiunile exterioare. Acestea vă permit să știi cât ocupă, dar nu neapărat cât spațiu îți va rămâne la interior. Ia în considerare faptul că va exista puțin mai puțin spațiu în interiorul cabinei decât dimensiunile enumerate. Majoritatea cabinelor de duș necesită o înălțime minimă a tavanului de doi metri, așa că asigură-te că măsori corect.

De asemenea, nu uita să lași suficient spațiu în fața cabinei pentru a putea intra și ieși din ea fără prea multă dificultate. Cabinele mici sunt în general alegeri ideale pentru băile cu mai puțin spațiu, în timp ce cabinele dreptunghiulare sunt de obicei luxoase și ar putea include chiar și două dușuri. Majoritatea cabinelor de duș au uși glisante. Unele cabine mai mari includ bănci, care te ajută să te relaxezi în timp ce îți faci duș.

Formă

Cabinele de duș integrate sunt disponibile în aceeași varietate de dimensiuni ca și căzile de duș și cabinele separate. Forma se referă de obicei la aspectul bazei când este privită de sus, cum ar fi pătrată sau dreptunghiulară. Baza unei cabine tip cadran arată ca un sfert de cerc sau oval, cu un unghi drept, astfel încât să poată fi plasată într-un colț. Cabinele de tip cadran sunt perfecte, deoarece câștigi mult spațiu.

Cabinele pătrate au o bază pătrată, după cum sugerează și numele, în timp ce cabinele dreptunghiulare sunt mai lungi și oferă mai mult spațiu. Deși mai rare, cabinele în formă de D sunt unități curbate elegante, cu o parte dreaptă în spate, care pot fi plasate pe un perete, excelente pentru a fi folosite ca piesă centrală într-o baie mai mare.

Acum că știi mai multe despre aceste piese principale din baia ta, nu mai sta pe gânduri și profită de ofertele pentru cabine de dus complete de pe home36.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial