Cum accesorizezi o ținuta tradițională cu bijuterii moderne?

Cum accesorizezi o ținuta tradițională cu bijuterii moderne?

Există foarte multe persoane despre care poți să spui că sunt profesioniste în a îmbina accesoriile moderne cu hainele tradiționale sau vintage, o combinație de excepție a pieselor de vestimentație originale, unice, modele clasice cu țesături de calitate, cu diverse accesorii moderne, transformând astfel orice outfit tradițional sau „învechit, într-unul nou, foarte modern.

Pe de altă parte, nu sunt foarte multe persoane care pot să facă asta într-un mod natural și în loc să se informeze puțin, renunță din start la această idee chiar și înainte de a încerca măcar. Aceasta categorie de persoane rezistă foarte greu noilor trenduri, schimbându-și deseori piesele de vestimentație din garderoba.  Această variantă este foarte costisitoare dar din fericire, există câteva moduri în care vă puteți combina piesele tradiționale cu cele moderne, și tot ce aveți de făcut este doar să țineți cont de aceste sfaturi.

Ca exemplu concret, puteți alege diferite piese de vestimentație din garderoba dumneavoastră, în funcție de stilul pentru care optați în acel moment. Încercați să găsiți o cămașă simplă, transparentă de orice culoare, sau un tricou simplu alb, un top, un pulover supradimensionat sau unul delicat, care poate fi asortat cu o serie de pantaloni de diferite modele, inclusiv pantaloni cu talie înaltă sau chiar fuste. Puteți adăuga apoi geaca sau o haină tradițională, și mai ales, pentru a moderniza aspectul, accesorizați ținuta cu niște bijuterii, o geantă de mână sau cu niște pantofi strălucitori și moderni.

Accesoriile sunt întotdeauna un plus uriaș pentru orice ținută, ele ajută aspectul final transformându-l într-unul modern, chiar dacă obiectele de vestimentație sunt unele tradiționale sau vintage. Dacă accesoriile moderne nu sunt neapărat pe placul dvs. în general, încercați totuși să adăugați acest plus de modern printr-o geantă de mână, o bijuterie deosebită sau măcar printr-o eșarfă legată la gât.

O bună metodă de a învăța unele combinații sau trucuri, este atenția la aceste detalii în momentul în care vizionați un film sau un serial. Spun asta pentru că îmi aduc aminte de celebrul serial Sex and The City, serial în care Carrie a fost practic un model de stil între anii 1991 și 2000. Ea a devenit deosebit de cunoscută tocmai prin acest stil al ei propriu, încrezător și unic, prin purtarea pieselor de îmbrăcăminte tradiționale (cum ar fi anumite piese colorate din diferite epoci sau hainele de blană), dar în același timp, nu a lipsit niciodată acel „plus' la fiecare ținută, acestea fiind mereu accesorizate cu elemente moderne.

Când vine vorba de accesorii și de scopul dvs. de a duce stilul tradițional la un alt nivel, puteți să combinați ținuta cu unele din cele mai clasice și utile accesorii întâlnite, și anume ochelarii de soare. Pe lângă că sunt practici, sunt foarte potriviți pentru fiecare sezon. Indiferent de model, ochelarii de soare pot transforma o ținută simplă și plictisitoare, într-una mai plăcută sau chiar excentrică. Este întotdeauna o idee bună să îi folosiți ca accesoriu mai ales dacă mergeți la o plimbare, la o paradă stradală sau la oricare alt eveniment în aer liber.

Nu trebuie să vă fie teama să combinați chiar și anumite stiluri de moda din timpuri total diferite. Poate ai impresia că dacă porți o rochie din anii `90, aceasta rochie nu poate fi combinată cu niște pantofi din anii `99, dar aceasta impresie sau presupunere, este destul de eronată. Dacă sunt combinate bine și frumos, acest mix este foarte posibil și în plus, poate arăta excepțional și uimitor. Chiar dacă acest lucru sună ciudat, această combinație de piese din diferite timpuri vă permite să purtați toate piesele preferate. 

Accesorizarea vestimentației este întotdeauna cheia potrivită pentru acel „plus' pe care toți îl dorim.  Cum spunea și Patel, „Ne place să purtăm brățări care să se potrivească cu fiecare ținută pe care o avem. Eu mereu îmi sfătuiesc invitații să își cumpere o bijuterie pe care o pot purta la multe ținute nu doar la una, astfel încât să poată fi folosită de mai multe ori pe tot parcursul anului'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial