Cadoul perfect sau aproape perfect?

Această întrebare ne dă târcoale tuturor la un moment dat.

Cadoul perfect sau aproape perfect?

Deși în sine un gest onorabil, plin de atenție, dragoste și recunoștință, să faci un cadou în ziua de azi poate fi chiar obositor și stresant – asta pentru cei care nu vor decât să aducă un zâmbet real și plin de mulțumire sărbătoritului.

Cu toate acestea, ce stă de fapt în spatele cadoului perfect? Greu de spus, dar ceea ce știm sigur este că o conexiune socială sinceră contribuie în mod semnificativ la fericirea și bunăstarea oamenilor – iar oferirea cadourilor poate ajuta considerabil la întărirea legăturilor care sunt importante pentru noi. A face un cadou este un mod prin care arătăm că ne pasă de oamenii din viața noastră. Studiile arată că achiziționarea unui cadou pentru ceilalți ne aduce mai multă fericire decât atunci când ne luăm nouă înșine un cadou. Mai mult decât atât, când alegerea unui cadou este făcută corect, reușim să cultivăm o relație mai puternică între noi și sărbătorit, mai ales pentru că îi arătăm acestuia că ne pasă de el și că înțelegem care îi sunt nevoile și dorințele acestuia.

Așadar, cum facem să alegem cadouri care susțin aceste idei și care se dovedesc a fi o surpriză apreciată?

Cadoul perfect se va dovedi a fi astfel dacă:

  •  Nu faci din asta o povară. Pornește cu un gând pozitiv, plin de afecțiune pentru persoana căreia vrei să îi oferi un cadou. De asemenea, poți să te pui o clipă în locul acesteia și să te gândești dacă ție ți-ar face folosință și dacă te-ar bucura să primești un astfel de cadou, fără însă să devii prea subiectiv. Nu uita că suntem diferiți, așa că pune-te efectiv în 'pantofii' sărbătoritului, dacă este cu putință. 
  •  Te gândești la satisfacția pe termen lung pe care cadoul ar putea s-o aducă. Este obiectul ales unul practic, util? Sau este ceva ce se epuizează rapid sau poate fi uitat într-un colț la scurt timp după ce a fost primit? Avem tendința de a oferi daruri care un efect wow doar pe moment. Prin urmare, un dar care să-și dovedească utilitatea și să facă fericit sarbătoritul mult timp de la primirea lui. 
  •  Nu cedezi presiunii de a face un cadou scump. Un dar iubibil nu înseamnă că trebuie să cheltuiești mulți bani pe el, în speranța că vei impresiona și că nu vei rata satisfacția sărbătoritului. Bineînțeles, nici nu poți cumpăra 'prostioare' crezând că doar gestul contează și în felul ăsta ai scăpat de datorie. Alege echilibrat, cu inima!
  •  Oferi un cadou personalizat, care să traducă pasiunile, interesele sau simțul umorului celui drag pentru care îl pregătim. Atelierul de cadouri personalizate Ruvix are o mulțime de idei de cadouri practice și atrăgatoare, care vor fi pe gustul până și celui mai pretențios și greu de mulțumit om drag din viața ta! Apelează la expertiza noastră și te vom consilia în acest proces, asigurându-ne că vei alege inspirat!

La Ruvix, suntem pregătiți să răspundem oricărei provocări, preăgătind împreună cu tine cadoul perfect sau…aproape perfect!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial