ELLE TENDINTE: Tendinte de moda & beauty toamna-iarna 2010/2011

Inspira-te din ghidul Elle de tendinte de moda si beauty pentru urmatoarele sase luni. Iti garantam ca vei afla toate secretele si tips-urile de care ai nevoie ca sa fii mereu sexy, stylish, spirited!
 

Sezonul de toamna-iarna 2010/2011 este inca o dovada ca moda este facuta pentru oricare dintre noi. Spre surprinderea tuturor, exista un adevarat spirit de contradictie intre designeri.

Pe de-o parte troneaza luxul, dar, in egala masu­ra, minimalismul are o pozitie avantajoasa. Cu­lorile neutre par a fi fa­vo­rizate, insa si daca analizezi situatia ceva mai atent za­resti imediat un rosu puternic care vrea sa se impuna. Batalia cea mai dura se da intre rochiile sofisticate de bal si tricotajele hand-made. In con­cluzie, indi­ferent care este stilul tau, vei gasi citeva piese de care te vei indragosti iremediabil!

BEJUL LA PUTERE

O usoara nostalgie a anilor ‘70 a creat aceasta adeva­rata isterie in colectiile de toamna-iarna 2010/2011: inva­zia bejului. Fie ca este vorba de nuante nisipii, variatii de cognac sau ocru, nu ai cum sa le eviti in acest sezon. Propunerea designerilor? Un look complet bej, in care casmirul este inlocuit de… parul de camila.

RED LIGHT

Exista o intrebare-cliseu prezenta pe buzele tuturor consumatorilor de moda cel putin de doua ori pe an: care este culoarea sezonului? De aceasta data, raspunsul este foarte simplu si poate fi concentrat intr-un singur cuvint: rosul. Este culoarea preferata de majoritatea designeri­lor, iar Valentino are toate motivele sa fie fericit.

Domnica Margescu, Cristina Craciun, Marian Palie
Foto:Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle