Zendaya si Tom Holland, actorii din “Spider-Man”, au o relatie

Zendaya si Tom Holland poate sunt doar prieteni in "Spider Man", insa in viata reala, situatia lor este complet diferita.

Zendaya si Tom Holland, actorii din “Spider-Man”,  au o relatie

O sursa apropiata a declarat pentru People ca cei doi formeaza un cuplu. „Au inceput sa se intalneasca in timpul filmarilor pentru Spider Man”, spune sursa mentionata. „Au avut foarte mare grija sa pastreze acest fapt privat si in afara atentiei publicului, dar merg impreuna in vacante si incearca sa petreaca mult timp unul cu celalalt”.

Un apropiat spune ca „amandoi sunt foarte ambitiosi si se provoaca unul pe celalat, dar, cel mai important, se fac unul pe celalalt sa isi piarda controlul. Par sa aiba acelasi simt al umorului si le placa sa glumeasca impreuna”.

Cu putin inainte de premiera filmului in care joaca, cea din 7 Iulie, Holland vorbeste despre Zendaya cu cei de la PEOPLE, spunand ca l-a ajutat sa fie in lumina reflectoarelor.

„Suntem ca cei mai buni prieteni. Este extraordinara”, afirma actorul. „Sunt putin ingrijorat (in legatura celebritatea), dar Zendaya este foarte faimoasa, a trecut prin asta, iar eu doar o sun si o intreb ‘Cum fac fata celebritatii?’ Sunt foarte fericit ca am o prietena ca ea”

Citeste si:
Care e treaba cu Fashion Police si comentariile rasiste despre Zendaya?

Holland si Zendaya nu sunt singurii ce au format un cuplu in timpul filmarilor pentru Spider Man.

Kirsten Dunst si Tobey Maguire au inceput sa se intalneasca in timpul filmarilor din 2002 ale filmului, dar s-au despartit inaintea lansarii filmului „Spider Man 3” din 2007. Emma Stone si Andrew Garfield au inceput o relatie dupa The Amazing Spider-Man din 2012, insa acestia au confirmat despartirea lor in 2015, ramanand prieteni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people