Yolanda Hadid a publicat o fotografie inedită cu fetița lui Gigi Hadid

Yolanda Hadid a împărtășit o fotografie adorabilă cu fetița lui Gigi Hadid și a lui Zayn Malik, arătând cât de mândră este că a devenit bunică.

Yolanda Hadid a publicat o fotografie inedită cu fetița lui Gigi Hadid

Yolanda Hadid a publicat o fotografie extrem de adorabilă cu fetița lui Gigi Hadid și a lui Zayn Malik. 

„Inima mea are atât de multă dragoste și bucurie pentru această fetiță. Este un înger trimis de sus către noi… Mulțumesc mami și tati că m-ați făcut bunică, iubesc fiecare minut”, a scris Yolanda Hadid pe Instagram.

Se pare că Yolanda Hadid este extrem de mândră că a devenit bunică, după cum a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly.

Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, și partenerul ei, Zayn Malik, de 27 de ani, au anunțat că au devenit pentru prima dată părinți pe 24 septembrie. „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Este imposibil să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum. Dragostea pe care o simt față de această mică ființă este dincolo de înțelegerea mea. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru să o numesc a mea și fericit pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris Zayn Malik la vremea respectivă.

Ulterior și Gigi Hadid a publicat pe Instagram o postare în care anunță că a devenit mamă, alături de un mesaj special. „Fiica noastră a venit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. O iubesc atât de mult!”, a fost mesajul scris de model.

O sursă a declarat în exclusivitate pentru Us Weekly faptul că Gigi, cât și Zayn, „se descurcă minunat în rolul de părinți și sunt încântați de fetița lor.”

„Amândoi sunt foarte fericiți. Gigi este foarte entuziasmată de faptul că a devenit mamă și apreciază fiecare moment”, a mai adăugat sursa.

Relația dintre Gigi Hadid și Zayn Malik a început în noiembrie 2015, iar pe parcurs cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. În 2019, înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi au ținut să își anunțe fanii că formează din nou un cuplu.

Citește și
Actrița Mena Suvari este însărcinată cu primul copil

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people