WRS, declarații sincere despre viața lui personală: „Sunt într-o relație cu un băiat”

WRS a vorbit deschis despre viața lui personală.

WRS, declarații sincere despre viața lui personală: "Sunt într-o relație cu un băiat"

WRS, pe numele său real Andrei Ionuț Ursu, este artistul care a reprezentat România în cadrul Eurovision 2022. 

WRS se bucură de o carieră muzicală în plină ascensiune și face furori de fiecare dată cu piesele sale. Deși vorbește deseori despre planurile lui profesionale, viața personală și-a trăit-o departe de lumina reflectoarelor și a preferat să fie discret. Dar, recent, în cadrul unui interviu acordat ziarului spaniol El Pais, artistul a făcut mărturisiri oneste despre viața lui amoroasă și despre orientarea lui sexuală.

„Viața nu trebuie închisă într-un sertar. Momentan sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fie deschisă la ceea ce poate veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunitățile frumoase ale destinului”, a declarat WRS pentru El Pais. 

WRS este prezent de multă vreme în această industrie. Într-un interviu pe care artistul l-a acordat în exclusivitate pentru ELLE România acum ceva timp, el ne-a vorbit despre parcursul său.

„Am fost dansator mulți ani. Așa am luat contactul cu scena, colaborând cu cântăreți mari de la noi, însă și cu emisiuni celebre. M-a fascinat industria entertainment-ului și m-a făcut să îmi doresc mai mult de la mine ca artist.

Cu muzica am cochetat încă din copilărie, am cântat în corul școlii, însă în adolescență, când mi s-a schimbat vocea, mi-am pierdut încrederea și dintr-o dată, îmi era rușine să cânt. Până când am fost în baletul din cadrul emisiunii Vocea României și m-au auzit cântând cei din backing vocals. M-au încurajat să fac ceva în legătură cu asta, astfel că imediat cum s-a terminat sezonul acela, m-am dus la canto. Se pare că aveam doar un blocaj psihologic, pentru că vocea mea era destul de bine antrenată. Apoi am învățat să mă las inspirat de dans în songwriting. Dansul este instrumentul meu principal.”

Deși WRS și-a început cariera ca dansator în cadrul unor emisiuni de talente precum „Românii au talent” și „Vocea României”, a intrat în contact cu dansul încă de la o vârstă fragedă, de la 12 ani. A colaborat și cu o serie de artiste cunoscute din România, precum Antonia și Andreea Bănică. WRS a fost și într-o trupă pe nume Shot, fiind de altfel și primul său proiect muzical din care a făcut parte.

„Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la „Românii au talent” și „Vocea României”, așa mi-am început eu cariera. Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la Pro TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști”, a declarat WRS pentru Click!.

Citește și:
Shakira, surprinsă alături de Lewis Hamilton la un restaurant în Miami

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people