Victoria Beckham, reuniune specială cu o colegă din Spice Girls

Fiul Victoriei Beckham, Brooklyn, a împlinit vârsta de 21 de ani, iar la petrecere a fost prezentă și Emma Bunton, fosta colegă a Victoriei din trupa Spice Girls.

Victoria Beckham, reuniune specială cu o colegă din Spice Girls

Fiul Victoriei Beckham, Brooklyn, a împlinit 21 de ani, iar el a avut parte de o petrecere spectaculoasă. Cu acest prilej, Victoria s-a întâlnit cu una dintre colegele sale din Spice Girls, și anume cu Emma Bunton.

Victoria le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram mai multe imagini de la petrecere, însă cea cu Emma Bunton le-a atras atenția fanilor ei. Victoria a publicat o fotografie cu Emma, alături de descrierea: „Te iubesc [Emma Bunton].”

Emma Bunton a repostat și ea imaginea, prin care i-a răspuns Victoriei: „Și eu te iubesc mult.”

Se pare că petrecerea a fost una pe cinste și spunem asta deoarece Victoria s-a distrat până dimineața, drept dovadă stau imaginile pe care le-a pus pe contul ei de Instagram alături de soțul ei, David Beckham. „Dansând până la șase dimineața! Pupici și la mulți ani @brooklynbeckham X te iubesc atât de mult @davidbeckham.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dancing till 6am! Kisses and happy 21st birthday @brooklynbeckham X I love u so much @davidbeckham 🎈x

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham) pe


De asemenea, acum câteva zile, Victoria a publicat un mesaj emoționant alături de o fotografie inedită cu David și Brooklyn. „În urmă cu 21 de ani cel mai frumos suflet a venit în această lume și ne-a schimbat viețile pentru totdeauna. Sensibil, frumos, bun și amuzant, tu ești totul pentru noi ✨  Te iubesc atât de mult @davidbeckham xxx La mulți ani, @brooklynbeckham 🎁 🎂 🎈.”

Citește și:
Victoria Beckham îl surprinde pe David Beckham într-un moment amuzant

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people