Vedete la avanpremiera evenimentului Art Safari Bucharest 2015

Art Safari Bucharest 2015 isi deschide astazi portile pentru toti iubitorii de arta!

Avanpremiera evenimentului a beneficiat de prezenta a numeroase vedete precum Amalia Enache, Sonia Argint-Ionescu, Radu Valcan, Vladimir Draghia, Diana Dumitrescu, Serban Copot, Roxana Voloseniuc, Laura Lazar, Adina Buzatu, Carmen Secareanu, Cristina Stanciulescu, Ovidiu Buta, Adriana Chiper. Acestia s-au bucurat de un tur al intregului targ, dar si de muzica baietilor de la The Speakers si a DJ-ului Calin.

Targul de arta contemporana Art Safari Bucharest, care se desfasoara pana pe 17 mai, reuneste atat opere de arta contemporana, cat si arta moderna romaneasca din muzee importante din tara, care vor prezenta o selectie inedita de arta moderna, avangarda si realism socialist. In plus, vizitatorii targului se pot bucura de Art Safari Dialogues, o serie de activitati dedicate tuturor iubitorilor de arta.

Art Safari Bucharest 2015 isi invita vizitatorilorii sa se bucure, de-a lungul celor cinci zile, de ateliere speciale si de evenimente dedicate, sa participe la conferintele si prezentarile de artisti, pentru a se apropia mai mult de fenomenul atat de dinamic si de divers al artei contemporane.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people