Unde vor petrece Crăciunul cu adevărat Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat recent că nu vor petrece Crăciunul alături de familia regală la Sandringham, însă se pare că ei nu se vor afla nici în Statele Unite, așa cum se credea inițial.

Unde vor petrece Crăciunul cu adevărat Meghan Markle și Prințul Harry

În urmă cu aproape o lună, Meghan Markle și Prințul Harry i-au luat prin surprindere pe fanii familiei regale, cei doi anunțând că anul acesta nu vor petrece Crăciunul alături de Regină.

Ducele și Ducesa de Sussex au stârnit o nouă controversă alegând să plece timp de șase săptămâni și, deși toată lumea crede că ei vor fi în Statele Unite, alături de Doria Ragland, mama lui Meghan, se pare că au ales o altă destinație pentru sărbătorile de iarnă.

Potrivit Daily Mail, Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, fiul lor, vor petrece Crăciunul în Canada, mama Ducesei urmând să li se alăture în scurt timp, alături de alți prieteni ai cuplului.

„Înălțimile Lor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex petrec timp privat în Canada. Decizia lor de a călători în Canada arată importanța acestei țări din Comunitatea Națiunilor pentru amândoi. Deși acest email confirmă țara în care se află aceștia, din motive de securitate nu vor fi dezvăluite mai multe detalii și cerem ca intimiatea lor să fie respectată”, a declarat un purtător de cuvânt pentru reporterul regal Omid Scobie.

„Ducele de Sussex a fost un vizitator frecvent al Canadei în ultimii ani, iar această țară a fost o casă pentru Ducesă timp de șapte ani, înainte ca ea să devină membru al familiei regale. Ei se bucură de căldura canadienilor și de frumusețea peisajelor alături de fiul lor.”

Ducele și Ducesa de Sussex nu au mai participat la evenimente publice în ultima lună, însă pe 20 decembrie a fost publicat un video în care Prințul Harry este costumat în Moș Crăciun pentru Scottys Little Soldiers, o asociație care sprijină copiii care și-au pierdut unul dintre părinți în conflictele armate.

Citește și:
Modul special în care Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit Ziua Recunoștinței

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people