Modul special în care Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit Ziua Recunoștinței

Americanii au sărbătorit recent Ziua Recunoștinței și Meghan Markle nu a lăsat ca această sărbătoare națională să treacă fără a se alinia tradițiilor.

Modul special în care Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit Ziua Recunoștinței

În urmă cu câteva săptămâni apăruseră zvonuri cu privire la planurile pe care Meghan Markle și Prințul Harry le aveau de Ziua Recunoștinței, mai exact să sărbătorească alături de fiul lor, Archie, și mama lui Meghan, Doria Ragland.

„Ducii de Sussex sunt plecați, sunt în vacanță până în apropiere de Crăciun. Ei au sărbătorit Ziua Recunoștinței doar cu familia apropiată, ceea ce este foarte frumos și emoționant”, a declarat reporterul regal Omid Scobie.

Tot el a mai precizat că Meghan Markle și Prințul Harry nu se vor întoarce foarte curând în Marea Britanie. „Ei sunt acum într-o călătorie de lungă durată. Vor sta departe până în apropierea Crăciunului, din câte știu eu, ceea ce este un lucru foarte bun pentru ei”.

Vacanța celor doi constituie și motivul pentru care Ducele și Ducesa de Sussex au lipsit de la recepția dată la Palatul Buckingham, în onoarea lui Donald Trump.

Știri recente susțineau că Meghan Markle și Prințul Harry nu vor petrece anul acesta Crăciunul la Sandringham împreună cu întreaga familie regală. Acest lucru a fost confirmat și de purtătorul de cuvânt al Ducilor, care a precizat că „Înălțimile lor Regale vor petrece anul acesta Crăciunul ca o familie nouă, alături de mama Ducesei, Doria Ragland”.

Citește și:
Adevărul despre prietenia dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people