Adevărul despre prietenia dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Prietenia dintre Meghan Markle și Kate Middleton pare să fie mult mai complicată față de cum ne-am fi așteptat, iar noi avem toate detaliile.

Adevărul despre prietenia dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Dacă ne-am fi așteptat ca Meghan Markle și Kate Middleton să aibă o prietenie lipsită de probleme, iată că acest lucru nu se poate întâmpla, având în vedere și disputele care au existat în trecut între soții lor. Și dacă ne-am fi așteptat să fie pentru prima dată când apar zvonuri în acest sens, ei bine, iată că nu este. Au mai apărut astfel de semne între ele și în urmă cu câteva luni, din cauza faptului că Meghan și Harry ar fi exagerat atunci când au decis să îl țină departe pe Archie, fiul lor, departe de ochii presei.

Acest conflict a fost accentuat și de declarațiile pe care Prințul Harry le-a făcut în cadrul documentarului Harry & Meghan: An African Journey, spunând că relația dintre el și fratele său este destul de nesigură, mai ales că ei au propriile familii și alte preocupații. Pe lângă asta, Prințul Harry a recunoscut faptul că el și Prințul William se află în puncte diferite ale vieții: „În mod cert suntem pe drumuri diferite în acest moment. Întotdeauna voi fi acolo pentru el și știu că și el va fi acolo pentru mine. Nu ne vedem atât de mult pe cât o făceam înainte deoarece suntem ocupați, dar îl iubesc.”

O sursă apropiată familiei regale britanice a declarat faptul că Prințul Harry și Meghan Markle încearcă să facă față presiunii din partea presei. Prințul Harry și Meghan Markle nu obișnuiesc să vorbească în mod public despre lucrurile personale. O altă sursă din interiorul Palatului Kensington a dezvăluit pentru BBC faptul că documentarul cu Prințul Harry și Meghan Markle i-a pus într-adevăr într-o postură neobișnuită, dar și vulnerabilă în același timp. În acest sens, Prințul William a fost destul de îngrijorat de declarațiile pe care Harry le-a făcut.

După difuzarea documentarului, Kate Middleton a fost tot mai apropiată față de Harry, fiind îngrijorată de faptul că el și Meghan sunt tot mai triști, sperând totodată ca William și Harry să lase lucrurile din trecut deoparte și să își consolideze relația.

„Kate încearcă să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a-i face pe toți să se înțeleagă și să o ajute pe Meghan. Nimeni dintre ei nu vrea să o dezamăgească pe Regină, iar Kate încearcă să fie discretă. Kate este îngrijorată pentru Meghan și știe lucrurile cu care se confruntă”, a declarat Phil Dampier.

În urmă cu aproximativ o lună, Kate Middleton și Meghan Markle s-au întâlnit la evenimentul de comemorare a victimelor Primului Război Mondial, însă cu această ocazie ele nu au interacționat prea mult, cel puțin nu în fața camerelor, existând mai multe speculații conform cărora relația dintre ele nu este atât de bună.

Sarah Ferguson, ducesa de York și fosta soție a Prințului Andrew, a declarat în cadrul unui articol publicat în Hello! faptul că presa a încercat să le facă rivale pe ea și pe Prințesa Diana, iar ea poate vedea o asemănare între ceea ce i s-a întâmplat ei cu relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton.

„Kate i-a spus lui Meghan faptul că fiecare membru al familiei regale trece printr-o perioadă mai dificilă cu presa, însă cel mai important lucru este să înveți din greșeli și să mergi mai departe”, a declarat Phil Dampier, autorul a mai mulți cărți despre viața familiei regale britanice. „Nu am crezut că acest lucru o să fie ușor, dar credeam că o să fie corect”, i-a spus Meghan Markle jurnalistului Tom Bradby.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În urmă cu o lună, Prințul Harry și Meghan Markle au declarat faptul că nu vor petrece Crăciunul alături de familia regală, ei având dorința de a lua o pauză de șase săptămâni pentru a se reface în urma anului destul de dificil pe care l-au avut. „Ei au nevoie de timp pentru a se odihni și pentru a decide ce planuri au pentru anul viitor”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Pe de altă parte, Kate Middleton și Prințul William își vor petrece Crăciunul alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit doi ani de la anunțul logodnei prin publicarea unei noi imagini emoționante

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people