Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit doi ani de la anunțul logodnei prin publicarea unei noi imagini emoționante

Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit ieri doi ani de la anunțul logodnei, iar ei au pregătit o surpriză pentru cei care îi urmăresc pe Instagram.

Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit doi ani de la anunțul logodnei prin publicarea unei noi imagini emoționante

Pe 27 noiembrie 2017 Prințul Harry și Meghan Markle anunțau că s-au logodit, vestea fiind așteptată de fanii cuplului regal. Cei doi s-au căsătorit în mai 2018, iar pe 6 mai ei au devenit părinții lui Archie Harrison.

Pentru a sărbători această zi importantă, Ducele și Ducesa de Sussex au publicat o imagine nouă de la nunta lor, surprinzându-i astfel pe cei care îi urmăresc pe Instagram.

În această zi, în urmă cu doi ani:

Pe 27 noiembrie 2017, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că s-au logodit, ei devenind apoi Înălțimile Lor Regale Ducele și Ducesa de Sussex! De atunci au sărbătorit prima aniversare a căsătoriei și venirea pe lume a fiului lor, Archie!”, au scris aceștia în descrierea imaginilor postate.

Ducele și Ducesa de Sussex

Deși au trecut doar doi ani de la acest eveniment, pare că Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu dintotdeauna, aceștia trecând prin numeroase provocări în ultima perioadă. În ultimii ani ei s-au mutat din Kensington Palace în Frogmore Cottage, lucrează separat de Ducele și Ducesa de Cambridge și au decis să petreacă Crăciunul în Statele Unite, alături de mama lui Meghan, Doria Ragland, uimind întreaga lume cu această decizie.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta a II-a

Foto: Instagram, Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people