Tori Spelling și Jennie Garth au vorbit despre curajul lui Shannen Doherty în lupta cu cancerul

Cele două actrițe au lăudat forța lui lui Shannen Doherty și au adus un omagiu fostului lor coleg din serialul Beverly Hills, Luke Perry.

Tori Spelling și Jennie Garth au vorbit despre curajul lui Shannen Doherty în lupta cu cancerul

În 2015, Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a fost depistată cu cancer la sân în stadiul IV. De atunci, actrița a suferit operații, chimioterapie și radioterapie și continuă o luptă grea cu boala. Tori Spelling și Jennie Garth, fostele ei colege de platou, au vorbit despre cât de mult îi admiră forța într-un interviu recent acordat ET.

„Shannon este o persoană foarte puternică. Este foarte hotărâtă și nu te gândești la cancer când lucrezi cu ea sau stai alături de ea. Viața ei nu e despre asta. Este pur și simplu Shannon, prietena și colega noastră”, a spus Jennie Garth. Tori Spelling a adăugat: „De fapt nici nu ne-a vorbit despre faptul că boala a recidivat. Nu am aflat decât după, pentru că nu voia ca oamenilor să le fie milă de ea sau să creadă că nu poate să lucreze la fel ca înainte. Și a muncit foarte mult.”

Shannen Doherty a anunțat la începutul anului că boala a recidivat și a transmis un mesaj prin care îndeamnă oamenii să poarte mască și să respecte celelalte reguli impuse de autorități: „Pentru mine, cu un cancer în stadiul IV, lupta este deja suficient de grea. Pentru una dintre cele mai apropiate prietene ale mele, de peste 28 de ani, care a decis să abandoneze lupta împotriva cancerului metastatic, iar acum se află în spital, pentru ultima dată, așteptând să moară singură. Pentru fiecare doctor și pentru personalul medical. Pentru fiecare persoană care lucrează în magazine alimentare, făcând ceea ce poate pentru a ajuta. Pentru fiecare persoană forțată să se afle în prima linie. Fac acest lucru pentru noi. Te rog, stai acasă!”

Actorii care au făcut parte din distribuția Beverly Hills 90210 s-au reunit, astfel că am avut parte recent și de o continuare a serialului celebru din anii ’90.

Citește și:
Cum arată cei 3 copii ai celebrului actor Jerry Seinfeld

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people