Ținutele purtate de Kate Middleton în turul din Pakistan seamănă perfect cu cele ale Prințesei Diana

Kate Middleton și Prințul William au ajuns în Pakistan, iar ceea ce ne-a atras atenția a fost stilul lui Kate Middleton.

Ținutele purtate de Kate Middleton în turul din Pakistan seamănă perfect cu cele ale Prințesei Diana

În materie de stil, cu siguranță te poți inspira din ținutele purtate de Kate Middleton datorită eleganței și rafinamentului de care dă dovadă. 

Prințul William și Kate Middleton au ajuns la Pakistani Air Force Base Nur Khan, unde vor petrece cinci zile cu ocazia turului lor din Pakistan. Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana, îmbrăcându-se așa cum o făcea și ea.

Kate Middleton a coborât din avion într-o rochie lungă turcoaz și pantaloni într-o nuanță similară creați de Catherine Walker, care este un designer favorit al Ducesei. Outfit-ul pe care l-a abordat este un mix între modern și tradițional. Kate Middleton a purtat un outfit similar celui pe care l-a purtat Prințesa Diana în timpul turului pe care l-a făcut în Pakistan în anul 1996.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The similarity between #KateMiddleton and #LadyDiana #DialoguePakistan #RoyalVisitPakistan #RoyaltourPakistan LINK IN BIO IN PICTURES: http://bit.ly/2B9aXbE

O postare distribuită de Dialogue Pakistan (@dialoguepakistan) pe

Conform Vanity Fair, Kate Middleton a avut parte și de ajutorul unui stilist, Natasha Archer, care a fost în concediu de maternitate anul trecut.

Natasha Archer, care este cunoscută sub numele de Tash, s-a ocupat de ținutele pe care Kate Middleton le va purta pe parcursul turului. „Tash a stat câteva ore cu Catherine înainte de plecarea Ducesei în turul din Pakistan pentru a combina și a realiza ținute cât mai frumoase și practice. Sunt între una și trei ținute pe zi plănuite pentru fiecare zi, iar în acest fel Ducesa de Cambridge are de unde alege”, a declarat o sursă pentru Vanity Fair.

Citește și:
O imagine din serialul „The Crown' îi întruchipează perfect pe Prințul Charles și Prințesa Diana

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people