Thomas Markle are o nouă strategie pentru a atrage atenția fiicei sale, Meghan Markle

Thomas Markle a decis să lanseze o colecție de haine pentru a atrage atenția fiicei sale, Meghan Markle.

Thomas Markle are o nouă strategie pentru a atrage atenția fiicei sale, Meghan Markle

Familia lui Meghan Markle continuă să ne uimească. Se pare că tatăl Ducesei are un nou plan de a obține atenția fiicei sale, mai multe detalii fiind oferite chiar de Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan.

Potrivit Page Six, Samantha a confirmat pe Twitter (unde are în continuare un profil privat) că tatăl ei, Thomas Markle, va lansa o colecție de haine pentru bărbați.

Acest anunț vine la scurt timp după ce surse apropiate lui Meghan au declarat că aceasta nu este deloc mulțumită de interviurile date de Thomas în ultimul timp. Totodată, o altă persoană apropiată a Ducesei a declarat că ea nu va vorbi cu tatăl său decât dacă el i se va adresa într-un mod respectuos, indicând că mama sa, Doria Ragland, ar putea fi legătura dintre cei doi.

Samantha nu a oferit foarte multe detalii despre colecția pe care o va lansa tatăl ei, însă este posibil ca descrierea de pe Twitter să ofere câteva indicii. Ea a precizat că povestea „Hainele cele noi ale împăratului” este preferata ei.

Nu știm dacă aceasta este cea mai bună soluție pentru a rezolva conflictul dintre tatăl lui Meghan Markle și familia regală, însă probabil acesta va vorbi într-un interviu viitor despre această strategie.

Citește și:
Tatăl lui Meghan Markle face din nou declarații surprinzătoare: „L-am mințit pe Prințul Harry'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
evedete.ro
Mai multe din people