Tatăl lui Meghan Markle face din nou declarații surprinzătoare: „L-am mințit pe Prințul Harry”

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, surprinde din nou prin declarațiile pe care le face. Acum, el recunoaște că l-a mințit pe Prințul Harry în ceea ce privește înscenarea pozelor făcute de paparazzi.

Tatăl lui Meghan Markle face din nou declarații surprinzătoare: „L-am mințit pe Prințul Harry”

Tatăl lui Meghan Markle este obișnuit să dea interviuri și să facă declarații care mai de care mai șocante. Recent, acesta a declarat că a colaborat cu paparazzi pentru a înscena câteva poze. Thomas Markle susține faptul că Prințul Harry l-a sunat chiar înainte ca știrea să ajungă în presă. Întrebat de Harry dacă este adevărat, acesta a negat. Prințul Harry chiar l-a avertizat, în trecut, pe tatăl lui Meghan în legătură cu paparazzi. Harry mi-a spus că nu ar trebui să am contact niciodată cu presa. Te mănâncă de viu', a spus Thomas.

După ce știrile au apărut în presă, Thomas a spus că, după ce a suferit un infarct și se recuperea, a primit un alt telefon de la Harry. Chiar i-a spus că nimic din toate acestea nu se întâmplau dacă el asculta sfaturile pe care i le-a dat. „Poate ar fi mai bine pentru voi dacă eram mort', a declarat Thomas. Ulterior, Thomas și-a cerut scuze pentru poze, iar cuplul a fost iertător cu el, spunând chiar că Harry a avut dreptate să reacționeze în felul în care a făcut-o.

Thomas Markle nu vorbește foarte mult cu familia regală, de fapt, el chiar a acuzat-o pe Meghan, dar și pe familia regală că a taiat legătura cu el. Ba mai mult, acesta nici nu a fost prezent la nunta fiicei sale, care a avut loc anul acesta în luna mai. Îl iubesc pe Harry și îmi iubesc și fiica. Le doresc toate cele bune și să aibă parte de iubire pe viitor. Însă, nu o să stau aici să îmi plâng de milă. Nu îmi pasă de familia regală. Fiica mea este o ducesă. Nici măcar nu știu ce înseamnă asta.'

Singurul membru al familiei lui Meghan care a susținut-o și a fost alături de ea a fost mama acesteia, Doria Ragland. Se pare că, aceasta ar vrea să se mute la Londra pentru a fi mai aproape de fiica ei. O publicație a dezvăluit faptul că Doria ar vrea să se mute înainte de a împlini vârsta de 62 de ani, care ar fi chiar luna viitoare. Doria chiar și-a lăsat job-ul pe care îl avea în Los Angeles și se pregătește intens pentru această schimbare din viața ei.

Citește și:
Sora lui Meghan Markle o compară pe aceasta cu personajul Cruella de Vil

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people