Sora lui Meghan Markle o compară pe aceasta cu personajul Cruella de Vil

Samantha, sora lui Meghan Markle, a comparat-o pe aceasta cu personajul negativ din producția Disney "101 Dalmatians", Cruella de Vil.

Sora lui Meghan Markle o compară pe aceasta cu personajul Cruella de Vil

Meghan Markle a împlinit sâmbătă 37 de ani, iar sora ei, Samantha, i-a transmis un mesaj de pe contul privat de Twitter. Așa cum ne-am obișnuit în ultimul timp, mesajul acesteia a fost unul răutăcios.

Samantha, în vârstă de 53 de ani, a criticat-o pe Meghan pentru că aceasta nu i-ar fi transmis urări tatălui lor, Thomas Markle, care a împlinit 74 de ani în urmă cu două săptămâni. În plus, ea a comparat-o pe Ducesa de Sussex cu personajul negativ din producția Disney „101 Dalmatians”, Cruella de Vil.

„La mulți ani, Meg! Ar fi fost drăguț și potrivit din partea ta să îi trimiți tatălui nostru o felicitare pentru ziua lui de pe 18 iulie”, a scris aceasta vineri pe Twitter. Înainte ea postase pe Twitter și un link către un articol despre decizia lui Harry de a se retrage din atenția publicului: „Ok, deci Cruella Deville se retrage LOL… Anunță-mă cum va funcționa asta pentru tine”, a scris Samantha.

Mesajele postate de Samantha nu ne suprind deloc, având în vedere că ea plănuiește să publice o carte în care va dezvălui cum este Meghan de fapt.

Meghan Markle și familia ei trec printr-o perioadă dificilă. Atât Samantha, sora ei vitregă cu care nu a mai vorbit de ani de zile, cât și tatăl ei, Thomas, au făcut numeroase declarații în public. Ultimele interviuri acordate de tatăl Ducesei au făcut ca acesta să piardă posibilitatea de a o contacta pe fiica sa.

Acesta a declarat recent că Meghan nu zâmbește normal, că este forțat. El a criticat și modul în care aceasta este forțată să se îmbrace, spunând că protocolul casei regale este unul învechit, care o transformă complet pe fiica sa.

Citește și:
Tot ce trebuie să știi despre familia lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people