Theo Rose, dezvăluiri inedite despre relația cu Anghel Damian și cum se înțeleg pe platourile de filmare

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de câteva luni.

Theo Rose, dezvăluiri inedite despre relația cu Anghel Damian și cum se înțeleg pe platourile de filmare

Theo Rose a luat prin surprindere pe toată lumea după ce au apărut imagini în care vedeta a fost surprinsă alături de noul ei iubit. Bărbatul cu care Theo Rose formează acum un cuplu este actorul, scenaristul și regizorul Anghel Damian, cel care regizează serialul Clanul de la PRO TV în care joacă și artista.

Theo Rose, în vârstă de 24 de ani, și Anghel Damian, 30 de ani, au fost surprinși de paparazzi în timp ce mergeau îmbrățișați și se sărutau, imaginile fiind realizate la finalul lunii iulie.

Cei doi nu au vorbit foarte mult despre relația lor, însă acum au oferit împreună un interviu în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc, care nu s-a ferit de a le adresa întrebări cu privire la viața lor sentimentală

Theo Rose a vorbit deschis despre cum a ajutat-o partenerul ei pe platourile de filmare ale serialului difuzat de PRO TV.

„La filmări chiar ne vedem de treaba noastră. Aproape că nu ne vedem la filmări, De fapt, în afară de ce ține de indicații. La un moment dat, râdeam cu Anghel, nu știu, erau primele zile de filmare și a venit la mine să-mi explice ceva ce aveam de făcut. Îmi explica o stare și înțelegeam perfect. Mă uitam în gol așa și după ce mi-a explicat i-am zis „da, și eu cum fac?” și el a zis „Eh, asta e singura întrebare care în actorie nu există: „cum fac?”.

M-a ajutat foarte mult faptul că el mi-a exemplificat de foarte multe ori cum trebuie să spun anumite replici sau care e starea pe care trebuie să o am.”, a declarat Theo Rose în cadrul podcast-ului La Mijloc.

Theo Rose, reacție dură după ce a fost criticată pentru relația cu Anghel Damian

După apariția imaginilor cu noul ei iubit, Anghel Damian, artista a fost subiectul a numeroase știri, dar s-a și confruntat cu un val de critici pe rețelele de socializare, astfel că acum a considerat că este momentul să răspundă mesajelor negative primite.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncat rahat. Ce să zic! Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărți lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a spus Theo Rose pe InstaStory.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people