Tudor Chirilă se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul și-a amânat spectacolele: „Sper să revin curând”

Tudor Chirilă a fost nevoit să își amâne spectacolele din următoarea perioadă din cauza unor probleme de sănătate.

Tudor Chirilă se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul și-a amânat spectacolele: „Sper să revin curând”

Tudor Chirilă și-a amânat spectacolele pentru următoarea perioadă deoarece se confruntă cu probleme de sănătate.Actorula transmis un mesaj către fani, în care a explicat că nu obișnuiește să vorbească despre starea sa de sănătate, însă problemele care s-au acumulat l-au determinat să ia o pauză vocală.

Tudor Chirilă și-a amânat spectacolele

Juratul de laVocea Românieia transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a anunțat fanii că a amânat un spectacol special pentru el. Potrivit acestuia, medicii i-au interzis să își mai folosească vocea în următoarea perioadă și e nevoie să facă o pauză pentru a-și reveni. Suprasolicitarea vocii a dus la probleme desănătate, iar Tudor Chirilă se află în repaus vocal.

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul „Visul american” programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

sursa: Facebook

Artistul este în repaus vocal

De asemenea, și trupa Vama a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a transmis părerea de rău referitoare la amânarea spectacolului mult așteptat, însă starea de sănătate a membrilor trupei este prioritară. Prin urmare, trupa a transmis că speră să se revadă cu fanii în aproximativ o lună și să revină cu forțe proaspete.

„Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H, precum și concertele din următoarele două săptămâni. Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaus vocal total la recomandarea medicilor. Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci. Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile”, se arată în mesajul transmis de formația Vama.

Citește și:
Alex Delea spune adevărul despre relația cu Elena Chiriac, colega lui de la Survivor România 2022

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people