Scarlett Johansson face afirmatii dure despre Ivanka Trump

Actrita Scarlett Johansson i-a adresat cuvinte usturatoare Ivankai Trump, spunand despre ea ca este “lasa” si ca "dezamageste" poporul american.

Scarlett Johansson face afirmatii dure despre Ivanka Trump

Scarlett s-a folosit de prezenta la o conferinta din New York pentru a vorbi despre Ivanka Trump, fiica si consultantul presedintelui american Donald Trump, subliniind faptul ca sta in spatele unui barbat'. Johansson a jucat rolul Ivankai intr-o parodie a reclamei la parfumul Complicit' in cadrul SNL luna trecuta.

Actrita a aparut la conferinta Women in the World din New York, condusa de Tina Brown, care este o buna prietena a lui Hillary Clinton. Ea a fost invitata pentru a lua parte la o un eveniment descris ca o discutie intima cu Scarlett Johansson despre munca, activism si maternitate'.

Aceasta a fost intervievata de catre Ariana Huffington, fondatoarea website-ului liberal Huffington Post, care a inceput cu vizualizarea parodiei de la SNL. Johansson a adus-o in discutie pe Ivanka Trump, care s-a folosit de un interviu la CBS in aceasta saptamana pentru a spune Daca a fi complice inseamna ca vrei sa fii o forta a binelui si sa ai un impact pozitiv, atunci sunt un complice'.

Scarlett Johansson, care a sustinut-o pe Hillary Clinton in alegerile prezidentiale, le-a spus celor de la Huffington ca interviul Ivankai de la CBS a fost derutant.

Ivanka a afirmat in interviu As spune sa nu combinam lipsa acuzarii cu tacerea… Cred ca sunt multe moduri prin care iti poti face vocea auzita', subliniind ca nu a fost intotdeauna de acord cu tatal ei.

Insa, Johansson a spus Nu le poti avea pe amandoua. Daca iti iei un serviciu ca si avocat public, atunci trebuie sa sustii publicul'. Aceasta a adaugat este un concept atat de vechi sa stai in spatele unui barbat – de ce sa nu stai in fata lui sau langa el?'. Dupa cele spuse, actrita a caracterizat pozitia Ivankai ca fiind una neinspirata' si lasa', devenind o dezamagire' pentru ea.

Scarlett crede ca Ivankai ii este foarte greu, aceasta cunoscand-o de multi ani, sa fie in aceasta pozitie. Ea are puterea sa faca un mare impact doar prin vocea sa. Vorbeste foarte bine si este o femeie inteligenta si dedicata. Ma nedumereste lucrul acesta'.

Johansson, care a divortat recent de sotul ei, Romain Dauriac, nu a fost intrebata despre custodia fiicei lor Rose, in varsta de 2 ani, cu toate ca subiectul abordat a fost si despre maternitate.

Citeste si:
Metoda inedita prin care Iggy Azalea a slabit 6 kilograme intr-o saptamana

Text: Denisa Coman
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people